De carrière van André Hazes (jr.)

André Hazes jr. (Dré) is geboren op 21 januari 1994 in Woerden. Hij werd geboren als jongste kind van de grote Nederlandse volkszanger André Hazes (sr.) en Rachel Hazes-van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar was vooral in zijn jeugd te vinden in Amsterdam en omstreken. In 2007 begon hij met zijn zangcarrière en trad hij in de voetsporen van zijn vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

In 2007 bracht André Hazes een album uit, waar onder andere de single Bedankt mijn vriend op stond. Dit was een nummer dat André Hazes song samen met zijn vader. Deze werd al snel een nummer 1-hit in de Nederlandse hitlijsten. In 2010 en 2012 maakte hij samen met zijn zus Roxeanne Hazes een nummer, ook deze bereikte de hitlijsten. Sindsdien maakt André veel muziek en heeft ook nog verschillende albums uitgebracht.

Niet alleen kreeg hij zijn eigen realityprogramma, maar ook mocht hij diverse televisieprogramma’s presenteren. Zoals onder andere: Rad van Fortuin, Golden Boys, So you think you can sing  en Getekend voor het leven. Natuurlijk mogen we ook niet vergeten om te melden dat Hazes twee keer in een uitverkocht AFAS Live heeft opgetreden. Ook was hij te zien in de Ahoy Rotterdam en natuurlijk is hij al jaren te vinden bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Dit zijn de concerten die elk jaar gegeven worden als eerbetoon naar André Hazes senior. Hier treden vele verschillende bekende Nederlanders op en is altijd helemaal uitverkocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Wat kost hij per halfuur optreden?

Met Hazes is het altijd feest en dat weten wij allemaal.  Wil je André Hazes nou eens boeken voor een feest, dan kan dat zeker. Volgens Artist Bookings kost het 19.500 euro voor een besloten optreden en voor een open optreden al 49.500 euro! Deze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief 7% Buma-kosten (muziekrechten). En vergeet natuurlijk niet dat dit maar is voor een 30 minuten optreden.