La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Inmiddels zijn er al weer 4 seizoenen voorbij van La Casa de Papel. We hopen met zijn allen dat de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5 snel wordt bevestigd want we kunnen geen genoeg krijgen van de Spaanse Netflix serie. Daarnaast eindigde het seizoen natuurlijk met een enorme cliffhanger. Alicia Sierra heeft de schuilplaats van de Profesor namelijk gevonden. Wat zal haar volgende zet zijn? We zullen nog wel een tijdje moeten wachten tot er nieuwe afleveringen komen. Tot dan zullen we de cast nog maar eens onder de loep nemen. En de tattoo van Helsinki is iets wat erg opvalt.

De tattoo van Helsinki

In La Casa de Papel hebben we al eens de grote beer op de buik van Helsinki gezien. Met deze tattoo loopt hij dus ook in het dagelijkse leven rond. Darko Peric, dat is de de acteur die Helsinki speelt, is 43 jaar oud. Zijn affiniteit met dieren gaat verder dan de tatoeage van de beer die op zijn buik staat. Wist je namelijk dat Darko Peric dierengeneeskunde heeft gestudeerd? Hij lijkt dus een echte dierenvriend te zijn. Het lijkt erop dat Darko Peric qua karakter eigenlijk helemaal niet zo ver weg ligt van Helsinki.

Wat doet acteur Darko Peric verder in zijn leven?

Darko Peric heeft naast La Casa De Papel nog andere acteerklussen gedaan. Deze waren wel een stuk minder groot. La Casa De Papel lijkt dus de kroon op zijn carrière te zijn. Acteren is niet het enige wat hem bezighoudt in zijn leven. Hij geeft namelijk ook Qigong trainingen. Dit zijn trainingen die acteurs zowel fysiek als mentaal voorbereiden om optimaal te presteren. Daarnaast heeft Darko Peric een passie voor basketbal.