Brad Pitt en relaties

De stoere Brad Pitt (56 jaar) is geliefd onder de vrouwen. De 27-jarige Nicole Poturalski, een Duits topmodel, zette een eind aan haar huwelijk om een relatie te krijgen met de acteur.

Maar helaas is het alweer gedaan tussen de twee tortelduifjes. Nicole ruilt Brad weer in voor haar man, waarmee ze al acht jaar getrouwd is. De steenrijke restauranteigenaar Roland Mary is dus nu weer de partner van Nicole. En als je dacht dat het leeftijdsverschil tussen Brad en Nicole al groot was, dan moet je even beseffen dat haar man Roland al de 68 jaar heeft aangetikt.

brad

tHet was nooit echt serieus

“Hun relatie was nooit echt serieus, maar ze hadden het wel fijn samen”, vertelt een inside bron. Dat ze het fijn hadden samen, was wel te zien toen Nicole Poturalski en Brad Pit voor het eerst gespot werden: de twee werden in augustus voor het eerst samen gezien. Toen genoten ze flink van elkaar tijdens een korte trip naar het Franse chateau van Brad Pitt. Best ongemakkelijk, want het chateau is niet alleen van Pitt, maar ook van zijn ex-vrouw Angelina Jolie.

In het Berlijnse restaurant Borchard hebben de twee elkaar voor het eerst ontmoet. Wat Brad daar precies deed is onduidelijk, wel weten we dat Nicole daar vaker kwam. Dat is natuurlijk ook niet gek, wanneer ze daar in de buurt woont.

brad pitt vriendin

Nicole heeft een open relatie

Nicole Poturalski had dus niet alleen een relatie met Brad Pitt, ze is ook al acht jaar gelukkig getrouwd met haar man Roland Mary. De twee hebben een open relatie, dus waarschijnlijk wist Roland wel af van het avontuurtje die Nicole samen met de Amerikaanse acteur had. Of het restaurant, waar de twee elkaar ontmoet hebben, ook van Mary is, weten we niet. Het is in ieder geval erg jammer dat de twee weer uit elkaar zijn, want Nicole is een prachtige vrouw.