Sfeervolle Werfkelder op Oudegracht in Utrecht

Midden in de binnenstad van de super gezellige Domstad vind je deze Sfeervolle werfkelder. De kelder is volledig verbouwd tot zeer sfeervolle verblijfplaats waar je niks tekort zult komen. Een heerlijke vuurkorf tijdens de winterse avonden en genieten van de levendige stad tijdens de lange zomerdagen. Een geweldige plek om lekker tot rust te komen. Dat voor maar €120 per nacht.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Kubuswoning in Rotterdam

Hier is je kans om te wonen en slapen in een van Rotterdams meest bekende gebouwen. Op een paar minuten lopen van het station en midden in het centrum is een van de kubussen ingericht als verblijfsplek. De kubus heeft maar liefst 3 verdiepingen en is van alle gemakken voorzien. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Verder kan je op de bovenste verdieping nog genieten van een prachtig 360º uitzicht over Rotterdam. En dat alles voor €150 per nacht.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Crane Hotel Faralda Amsterdam

Een locatie voor de echte avonturier. Slapen in een hijskraan. En niet zomaar een hijskraan. Het is een van de weinige accommodaties in de omgeving met een jacuzzi en is verder van alle gemakken voorzien. Natuurlijk ontbreekt het daarnaast niet aan een geweldig uitzicht. Deze unieke ervaring komt wel met een aardig prijskaartje. Kosten zijn namelijk €4.500 per nacht.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Bedroom in windmill in Amsterdam

Hollandser dan dit ga je het niet krijgen. Overnacht in een ware windmolen voor de unieke Nederlandse ervaring. Klompen in plaats van sloffen en geniet van je rust. Gelegen in het zuidwesten van Amsterdam is het een unieke en authentieke ervaring. Midden in een weiland tussen de koeien, maar binnen een kwartiertje sta je in het centrum. Kosten zijn €130 per nacht.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Studio on Spectacular Houseboat

Nederland staat wel bekend om het water. Een woning op het water mocht dan natuurlijk niet ontbreken. Aangezien het een top 5 is, mocht het niet zomaar een woning op het water zijn. De kamer is te vinden op de ‘Tasmania‘. Je kan op het privé dek genieten van een lekker glas wijn en vanuit je bed de sterrenhemel aanschouwen. De prijs per nacht bedraagt €129.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Dit zijn onze eigen hotel ervaringen

Als MAN MAN zijnde hebben we al een aantal mooie plekjes mogen bezoeken. Aangezien we ons hierboven beperkten tot de Airbnb’s in eigen land, willen we alsnog een aantal hotels onder aandacht brengen. Deze hotels zijn perfect voor een weekend stedentrip. Van alle gemakken, luxe en benodigdheden voorzien, zorgden deze plekken ervoor dat wij in optimale rust konden genieten van een heerlijk weekend.

Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN Airbnb's MAN MAN

Ben je nu op zoek naar een mooie woonplek om te kopen? Check dan deze boerderij die is omgetoverd tot droomhuis.