Van boerderij naar droomwoning

Gelegen in de originele, enigste en 400 jaar oude polder in Amsterdam is deze droomwoning op zijn zachtst gezegd uniek. Het huis ligt op 1600 m2 eigen grond en is zo’n 382 m2 groot. Mocht dit niet genoeg zijn, dan is er ook nog een gasthuis van 76 m2. Het huis heeft een oase van rust en natuur om zich heen, maar ligt wel zeer centraal. Binnen 7 minuten fietsen sta je al op de NDSM werf en het IJ. Tijdens een gehele renovatie zijn authentieke elementen behouden, terwijl er zoveel mogelijk moderniteit werd toegevoegd. Zo is het van alle gemakken voorzien zoals vloerverwarming en dubbel glas.

Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN

De voormalige woonkamer is een enorme mastersuite geworden met een leefgedeelte, badkamer en studieplek. Ook is de originele kelder hier te vinden. In het achterhuis is een grote ruimte met veel licht gecreëerd. Zo is er een zeer gezellige keuken, een ruim zitgedeelte met een haard, een televisiekamer en de entree op de voormalige stallocatie. Grote deuren naar de tuin zorgen voor een optimale beleving. Op de eerste verdieping is een waanzinnig loft te vinden. Een groot dakraam fungeert daar als dubbele deur en naast een prachtig leefgedeelte zijn er twee slaapkamers en een badkamer te vinden. In de nok is nog een slaapkamer te vinden die met het hoge plafond en behouden balken een zeer authentieke uitstraling heeft.

Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN

In totaal zijn er 8 werk/-slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens, is er een mogelijkheid voor een zeer rendabele Bed & Breakfast en is er een mooie bedrijfslocatie voor circa 10 werknemers. De perfecte plek voor een ideale werk/privé combinatie. Mocht je interesse hebben, dan moet je wel flink in de buidel tasten. De woning draagt een prijskaartje van maar liefst 2.700.000 kosten koper.

Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN Droomwoning MAN MAN

Wij zien onszelf hier wel wonen. Mocht je het nu zelf in gaan richten, denk dan aan deze tips.