Zorg voor een logische indeling

Niets is zo vervelend dan struikelen over je eigen spullen. Al helemaal wanneer je net een prachtige dame mee naar huis hebt genomen. De oplossing is heel simpel en je hoeft niet ineens de helft van al je spullen weg te doen. Het gaat er alleen om dat je een logisch ‘pad’ creëert tussen je woonruimte door. Je zou het eigenlijk met je ogen dicht moeten kunnen lopen. Dit kan een hoop knullige momenten schelen en bovendien kom je een stuk georganiseerder over. Wanneer je veel spullen hebt, zorg dan voor genoeg opslagruimte. Ga bewust om met de ruimte die je hebt.

Woning mannen MAN MAN

Foto via design_interior_homes

Houd je slaapkamer clean

In je slaapkamer kan het nog wel eens voorkomen dat er veel spullen rondslingeren die totaal overbodig zijn. Zoals je vieze was op de grond, een lege zak chips, kleding op je bureau of werkgerelateerde spullen. Zorg ervoor dat je kamer netjes is, zowel voor jezelf als voor je gast. Je wilt namelijk niet overkomen als een sloddervos. Maar samen de slaapkamer ‘vies’ maken daarentegen is iets wat we toejuichen, als je begrijpt wat we bedoelen. Je wilt natuurlijk het moment niet verpesten.

Woning mannen MAN MAN

Foto via interiorhints

Sfeerlicht is een must

Licht is de meest bepalende factor als het gaat om het creëren van sfeer. Echter hebben veel woningen slechts twee functies wat betreft licht: aan of uit. Wanneer je het licht volledig aan hebt, dan kan het zorgen voor een ongezelle en killige sfeer. Het licht uit is daarentegen weer het uiterste. Hier heb je een aantal opties voor. Zorg ervoor dat jij je licht kan dimmen, een gemakkelijke en praktische manier. Ook is het mogelijk om kleinere sfeerlichten in huis te halen. Zo kan je deze aan zetten wanneer je de grote lichten uit laat. Tot slot is het mogelijk om een aantal kaarsen aan te schaffen voor jullie gezellige, intieme avonden.

woning mannen MAN MAN

Foto via interiorhints

Laat jezelf zien

Nee, we hebben het dan niet over een levensgrote foto van jezelf aan de muur. We hebben het over je interieur. Je wilt iemand natuurlijk niet het gevoel geven alsof ze in een hotelkamer terecht zijn gekomen. Daarom is het heel belangrijk om kleine, persoonlijke details in je interieur terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door je favoriete boeken bij de salontafel te leggen. Je verzameling vinyl platen ergens neer te leggen of iets anders wat je typeert. Sla hier alleen niet in door, je wilt namelijk geen tentoonstelling over jezelf in je huis hebben of je rare teddyberen verzameling laten zien.

woning mannen MAN MAN

Foto via interiorhints

Uiteindelijk kun je erg veel met je interieur doen om het aantrekkelijker te maken. Er is niks mis met een minimalistische inrichting maar een kleine details kunnen al veel met je woning doen zodat je woning een upgrade krijgt.