Zwanetta Fox deed mee aan Temptation Island

Mocht je Zwanetta nog niet kennen, dan zullen we het even voor je opfrissen. Zwanetta Fox heeft in 2018 meegedaan aan het programma Temptation Island als verleidster. In dit betreffende seizoen trok ze toe naar Mezdi en wat er precies tussen die twee gebeurd is blijft voor altijd een raadsel. Na haar deelname aan Temptation Island heeft Zwanetta Fox ook nog meegedaan aan Temptation Island VIPS waarin ze weer als verleidster mocht meedoen. Wederom werd ze erg close met een deelnemer Stefano. Door hun samenkomen ging hij uiteindelijk vreemd, maar dat maakte verder voor zijn relatie weinig uit.

Toen Zwanetta Fox meedeed aan Temptation Island had de prachtige dame nog donkere, lange krullen. Inmiddels heeft ze haar donkere haar omgeruild voor een hele korte look. Op haar Instagram bleek al dat ze haar donkere haar had veranderd in lichter haar en door haar wisselende kapsels begonnen fans te speculeren dat ze pruiken droeg. Onder haar pruiken zat echter een hele frisse, korte blonde look die ze na een lange tijd nog steeds rockt. Het voordeel van kort haar hebben is dat je het ook lekker kunt afwisselen met verschillende soorten pruiken in allerlei kleuren. Super efficiënt dus.

Zwanetta is erg actief op sociale media

Haar deelname aan Temptation Island en Temptation Island VIPS heeft haar veel bekendheid gebracht. Zo heeft Zwanetta Fox inmiddels 99K volgers op Instagram en post ze bijna dagelijks prachtige foto’s van haarzelf of projecten waar ze mee bezig is. Maar ze is niet alleen populair op Instagram, ook is Zwanetta Fox erg actief op TikTok.

Zwanetta blijkt niet alleen goed op foto’s te staan maar ze kan ook nog eens goed bewegen. Haar 46K volgers op TikTok hebben dit allang gezien omdat ze regelmatig video’s plaatst waarop ze dansend te zien is. Er is zelfs wat drama geweest rondom haar video’s omdat ze ook aan paaldansen doet. Dit is een hele zware tak van sport en als je er goed in bent wil je dat natuurlijk ook met de wereld delen. Echter is TikTok ook een plek waar veel kinderen naar video’s kijken en ouders waren niet erg blij met de kans dat Zwanetta’s paaldans video’s langs zouden komen op de for you page van hun kinderen.

@zwanettafox NEW VIDEO UP ON MY INSTAGRAM ✨ #zwanetta #dance #undertheinfluence #chrisbrown #nicolekirkland ♬ Under The Influence – Chris Brown

Naast het dansen weet ze haar volgers toch ook altijd weer heerlijk te trakteren op prachtige en soms ook pikante foto’s. Zo plaatste ze onlangs deze pareltjes die je écht moet zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox)

Gelukkig voor ons is Zwanetta niet de enige ex-Temptation Island deelnemer die regelmatig nieuwe foto’s plaatst en ze is ook niet de enige die haar uiterlijk heeft veranderd. Zo is er onlangs ook uitgekomen hoe Fleur uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uitzag.