Pommeline Tillière van Temptation Island

Voor wie nog niet weet wie Pommeline Tillière is: deze dame heeft haar bekendheid grotendeels te danken aan haar deelname aan de reality show Temptation Island. De eerste keer deed ze mee als verleidster, later was ze ook samen met haar toenmalige vriend Fabrizio Tzinaridis te zien bij Temptation Island VIPS. Daarnaast is ze ook te zien geweest bij televisieprogramma’s als De Slimste Mens ter Wereld en zo moeder, zo dochter.

Overigens kan de 28-jarige Pommeline veel meer dan alleen verleiden op tv. Ze is namelijk tattoo artiest en heeft haar eigen shop: Inkspired by Pommeline. Daarnaast is ze ook nog eens mede-eigenaar van CirussoArt by Pommeline, samen met onder andere haar huidige vriend Cirio Wassenhove. De Vlaamse blondine heeft overigens ook nog andere passies, zoals het rijden op haar Harley Davidson.

Foto op Instagram zet volgers in vuur en vlam

Pommeline Tillière heeft maar liefst 391.000 volgers op Instagram. En al die volgers kunnen regelmatig genieten van de gewaagde foto’s die ze post. Pommeline deelt met alle liefde haar leven op de app en poseert maar wat graag voor de camera. En dat levert hele mooie kiekjes op.

Deze dame is dus absoluut niet vies van een pikante foto of een gewaagde outfit op haar Instagram. In haar nieuwste post poseert de tattoo artiest in een gewaagd setje lingerie met geborduurde bloemetjes. Het setje is enigszins doorschijnend, dus Pommeline heeft nog wel wat op de foto moeten tekenen om het geschikt voor Instagram te maken. Wanneer je de foto’s (gemaakt door Robbert Poel) hieronder ziet snap je waarschijnlijk wel waarom ze haar volgers hiermee in vuur en vlam zette.