Profvoetballer Jeff Hardeveld en scheidsrechtster Shona Shukrula

Profvoetballer Jeff Hardeveld speelt sinds dit seizoen met FC Emmen in de Eerste Divisie. Daarvoor speelde hij onder andere vier jaar bij Heracles Almelo en drie jaar bij FC Utrecht. FC Emmen werd vorige maand kampioen en zal nu promoveren naar de Eredivisie. De profvoetballer heeft een relatie met de bijna vier jaar oudere scheidsrechtster Shona Shukrula, die sinds 2009 wedstrijden fluit voor de KNVB. Overigens is dat niet haar enige baan. Shona doet namelijk ook nog ander werk en het is niet zomaar een baan. Ze is namelijk ook nog officier van justitie voor het Openbaar Ministerie van Noord-Holland.

Het stel maakte hun relatie rond de jaarwisseling bekend op Instagram door allebei foto’s van hen samen te posten. Onder de foto, die in Rome is gemaakt, schreef Shona “It’s official”.  Jeff en Shona zijn duidelijk stapelgek op elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shona Shukrula 🐺 (@shonashukrula)

Huwelijksaanzoek op de Euromast

Nu komt het stel weer met groot nieuws: ze zijn verloofd! Jeff Hardeveld heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd bovenop de Euromast. Ook daarvan deelden beiden enkele foto’s, die van bovenaf gemaakt waren. Natuurlijk werd ook de ring even geshowd in de Instagram-posts. De ‘grote vraag’ werd beneden door hun familie vastgehouden in de vorm van een spandoek met “Will you marry me?”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jeff Hardeveld (@jeffhardeveld)

De twee zullen elkaar niet meer op het veld tegenkomen, dat maakte de KNVB gelijk duidelijk toen het nieuws van hun relatie eind vorig jaar naar buiten kwam. Shona Shukrula floot in augustus 2021 één wedstrijd waarin Jeff Hardeveld speelde, namelijk tussen Emmen en FC Eindhoven. De profvoetballer moest toen het veld verlaten, maar waarschijnlijk heeft Shona toch indruk op hem gemaakt.