Jessica Goicoechea is een Spaans model

Jessica Goicoechea is een wereldberoemd Spaans model die we al eerder hebben bestempeld als één van de mooiste Spaanse vrouwen op Instagram. Sinds haar tienerjaren is ze al erg geïnteresseerd in modellenwerk en voor Jessica kwam die droom uiteindelijk ook uit. Dit had ze echter niet helemaal verwacht, aangezien ze op het gebied van lengte niet helemaal voldeed aan het stereotype van een lang model.

Naast modellenwerk is ze ook erg druk met haar eigen merk genaamd GOI. Ze verkoopt hier verschillende kledingstukken zoals korsetten, bikini’s en er is zelfs een cosmeticalijn. Verder is ze op Instagram ook erg actief en zien we regelmatig de leukste kiekjes verschijnen. We zien foto’s van haar modellenwerk, maar ook poseert ze gewoon voor de camera van haar telefoon of maakt ze ook ongegeneerd selfies.

Spaans model uit de kleren op de cover van Magnifik Magazine

Meestal probeert men zich te verschuilen op het moment dat ze geen kleding dragen, maar Jessica Goicoechea dacht hier heel anders over. Zij besloot namelijk zonder enige vorm van kleding op de cover van een groot magazine te verschijnen.

Het gaat om de cover van het Magnifik Magazine, een blad dat erom bekend staat erg schaarsgeklede dames op hun pagina’s te plaatsen. Dit keer was het de beurt aan Jessica, zij verscheen naast pagina’s in het blad ook op de cover.

Om de foto te zien hoef je het blad niet in je handen te hebben, alleen nog even naar onder scrollen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Goicoechea. (@goicoechea)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Magnifik Magazine (@magnifikmagazine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Magnifik Magazine (@magnifikmagazine)

Jessica is zeker niet vies van een pikante foto hier en daar. Eerder ging het Spaanse topmodel al skinnydippen en liet ons via Instagram meegenieten van het moment.