Timor Steffens en Zoey Ivory zetten een punt achter hun relatie

De liefde hangt niet langer in de lucht bij Timor Steffens en Zoey Ivory. De twee leerden elkaar kennen achter de schermen bij het dansprogramma Dance, Dance, Dance. Timor kroop hier in de stoel als jurylid, terwijl Zoey haar talenten liet uitblinken met haar deelname. Hoewel de twee ruim drie jaar op een roze wolk zaten, liet het management van de 33-jarige danser de relatiebreuk tussen de twee weten.

Timor en Zoey lijken weinig woorden vuil te willen maken aan de situatie. Zoals altijd doet Timor geen uitspraken over zijn privΓ©leven, maar het heeft geen zin verder te ontkennen, luidde uit een statement.

Hoewel we Timor natuurlijk allemaal als presentator en jurylid op de Nederlandse televisie, lijkt ook Zoey de show te stelen. De 27-jarige knappe krullenbol werd in 2016 gekroond tot Miss Nederland en vertegenwoordigde Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezing in Manilla. Ze nam deel aan Dance, Dance, Dance, waar ze werd beloond met drie tienen van de jury. Er werd een bedrag van €100.000 opgehaald voor de Nederlandse Hartstichting.

De beeldschone krullenbol op Instagram

Hoe menig fan in 2016 werd geamuseerd door de prachtige Zoey Ivory, lijkt ze jaren later nog steeds in de running te zijn. De brunette beschikt over een Instagram account van ruim 77 duizend volgers en verblijdt menig fan regelmatig met de beelden. Als een influencer gaat ze in zee met verschillende bedrijven, deelt ze de exclusieve beelden van stijlvolle fotoshoots en kruipt ze zo nu en dan in spannende outfits. Zoey tovert gedurende de regenachtige dagen in ons kikkerlandje een brede glimlach op ons gezicht.

Haalt Zoey ook bij jou het lentezonnetje in huis? Geniet dan nog even verder met onze favoriete Instagram beelden hieronder.