Toon zelfvertrouwen

Allereerst is het belangrijk zelfvertrouwen uit te stralen. Praat van mens tot mens. Natuurlijk kan het wat spannend zijn om een vrouw aan te spreken die je helemaal niet kent. Maar uiteindelijk kom je erachter dat er eigenlijk niets spannend aan is. Zij is ook maar een mens, met ook haar eigen onzekerheden. Zorg ervoor dat zij zich op haar gemak voelt en straal zelfvertrouwen uit. Dit vinden vrouwen geweldig.

Oogcontact

Als jij in gesprek bent met een dame waar jij interesse in hebt, is het belangrijk haar aan te kijken tijdens een conversatie. Vrouwen vinden het helemaal niks als jouw ogen alle kanten op gaan en niet naar die van haar. Op deze manier krijgt ze het gevoel dat je geen interesse toont in wat zij te vertellen heeft of dat jij enorm nerveus bent, en kan dit voor veel vrouwen een afknapper zijn. Maar hoe zorgt dat ervoor dat een vrouw zich je herinnert? Als jij haar in haar ogen blijft aankijken toont dat zelfvertrouwen en kan ze zich goed op haar gemak voelen bij jou.

Wissel gegevens uit

Een gouden tip is het uitwisselen van gegevens. Als ze jou bijvoorbeeld volgt op Instagram, verschijn je automatisch in haar feed zonder dat ze het op hoeft te zoeken. Stel een Instagram-profiel samen met de beste foto’s van jezelf en misschien is ze wel super onder de indruk en stuurt ze je een dm! Zo niet, dan kan jij haar altijd nog een berichtje sturen.

Vraag haar mee op een date

De meeste mannen vinden het al prima wanneer ze de contactgegevens hebben gefixt en gaan weer verder met hun avond. Maar dit is zeker weten niet de manier. Op deze manier zal ze je niet snel onthouden omdat bijna alle mannen dat wel doen. Probeer langer met haar te praten en een connectie op te bouwen. Praat over haar privéleven en interesses. Hierdoor zal ze er sneller behoefte aan hebben om met je af te spreken. Vraag haar mee uit, wellicht is het een leuk idee om de dag erna een koffietje te doen. Dit is lekker casual en niet té beladen.