Liam Neeson back in action in Honest Thief

Liam Neeson is inmiddels 71 jaar, maar met pensioen gaat de acteur voorlopig nog niet. In Honest Thief, een film uit het jaar 2020, schittert hij dan ook in een wederom sterke hoofdrol. Hij speelt de rol van Tom, een crimineel die berucht is vanwege zijn vroegere bankovervallen. Wanneer hij echter verliefd wordt op Annie, besluit hij zijn leven te beteren. Dat is echter nog niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan.

Als Tom zich aangeeft bij de FBI en zo een deal wil maken, stuit hij op weerstand. De FBI beseft dat hij wellicht de waarheid spreekt, maar ziet ook hun eigen kans schoon. Twee agenten besluiten namelijk om er zelf met Toms geld vandoor te gaan. Voordat hij het weet, wordt hij in de val gelokt. Zijn voornemen om open kaart te spelen en eerlijk te zijn, is niet langer meer aan de orde. Tom moet vluchten voor zijn leven en zorgen dat zijn onschuld wordt bewezen.

Honest Thief

De klopjacht op Tom zorgt voor vette actiescènes, zoals we die gewend zijn van films als Taken. Ook al is hij eerst vooral op de vlucht, wanneer zijn nieuwe geliefde ook niet meer veilig is, besluit Tom terug te vechten. Honest Thief is daarmee een ouderwetse actiefilm waarin het kat-en-muisspel heftige vormen aanneemt.

Regisseur van Ozark aan het roer

Honest Thief werd geregisseerd door Mark Williams. Hij werkte eerder mee aan onder andere de hitserie Ozark (met acteur Jason Bateman in de hoofdrol) en de film The Accountant (met Ben Affleck in de hoofdrol). Als we zijn eerdere werken moeten geloven zit het met de grimmige sferen en spannende momenten dus wel goed in zijn nieuwste film.

Goed nieuws voor alle abonnees van Netflix: jullie kunnen hem gewoon checken op het bekende streamingplatform. Bekijk hieronder de trailer van Honest Thief: