Yolanthe en Cabau Lifestyle

Als je niet weet wie Yolanthe Cabau is heb je mogelijk onder een steen geleefd, maar toch stellen we haar nog even aan je voor. De Spaans-Nederlandse actrice, model en presentatrice is zonder enige twijfel een van de mooiste vrouwen van Nederland.

 

Naast haar carrière als actrice en presentatrice heeft ze nu ook het lifestyleplatform Cabau Lifestyle. Via de site verkoopt Yolanthe onder andere sportkleding en accessoires, supplementen en verzorgingsproducten en daarnaast is er ook nog eens een app met work-outs en meditaties.

Ondertussen woont Yolanthe al niet meer in Nederland, maar in het Amerikaanse Los Angeles. Toch heeft ze de Verenigde Staten weer even ingeruild voor Europa, al is het niet ons kikkerlandje. Yolanthe is namelijk op Ibiza, het eiland waar ze geboren is.

Shooten op Ibiza

Yolanthe Cabau is dus momenteel aan het genieten van de zon in Ibiza en dat besloot ze even te delen met haar 1,3 miljoen volgers. Daar zijn wij haar natuurlijk onwijs dankbaar voor, want deze dame wil je absoluut op je tijdlijn langs zien komen. De ene shoot is bij een prachtige witte villa. Natuurlijk moet ook het zwembad even geshowd worden. Yolanthe draagt een felroze topje en een lange, zomerse rok met een wel hele hoge split.

Dat is ook te zien bij Yolanthe’s andere post vanaf Ibiza. Bij deze shoot krijgen we een kijkje achter de schermen, want we mogen niet alleen Yolanthe bewonderen, maar ook de fotograaf komt in beeld. We kunnen zelfs genieten van een video terwijl Yolanthe poseert. Voor de shoot droeg ze een glitterend topje met lange mouwen en een bikinibroekje dat laat zien dat Yolanthe ook op 37-jarige leeftijd nog een prachtig afgetraind lijf heeft.