Luxe woonboerderij op Funda

“Old meets New”. Authentiek, royaal, compleet, verrassend en comfortabel – zo laat deze prachtige woonboerderij met gastenverblijf zich het best omschrijven. De makelaar weet de mooie woonboerderij met deze woorden wel goed onder de aandacht te brengen. En dat is niet zonder reden, want de woonboerderij is ook absoluut waard om te bekijken.

De woning staat op 5 minuten afstand van de winkels en verschillende scholen in het mooie natuurrijke Wierden. Het vermoeden is dat de woning al in 1800 is gebouwd, dus het karakteristieke uiterlijk van de woning komt ook zeker ergens vandaan.

woonboerderij tuin

Aan luxe en ruimte geen gebrek

Mocht je ooit nog eens van plan zijn om paarden te houden, of een bizar groot zwembad in de tuin te plaatsen, dan heb je daar bij deze woning meer dan genoeg ruimte voor. Je krijgt in totaal 2573 vierkante meter grond. Genoeg om alle hobby’s uit te oefenen die je ooit nog een keer had willen doen. Daarnaast heb je ook ín huis genoeg plek om te leven. Je hebt 400 vierkante meter om in te wonen. In totaal zijn er negen kamers die zijn verdeeld over twee functioneel ingedeelde woonlagen. Daarvan zijn vijf er slaapkamer, twee badkamers mét twee aparte toiletten. Ook heb je een compleet ingerichte keuken, geïnspireerd op een ontwerp van Piet Boon.

Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de hal van de achter entree waar zich ook de deur naar de koele kelder bevindt. Wel zo fijn wanneer de kinderen terugkomen van sporten, of je je natgeregende spullen even kan laten drogen. Vanuit de hal loop je ook zo de woonkamer in, waar je een rustiek en warm gevoel door krijgt.

slaapkamer woonkamer

Woonboerderij in Wierden kon je kopen voor een aardig bedrag

Niet alleen krijg je een prachtige woonboerderij, maar je krijgt er ook nog eens een bijgebouw bij, met een oppervlakte van 160 vierkante meter. Hier kan bijvoorbeeld je eigen sportschool van maken, of je kan het inrichten als deze Groningse mancave.

Mocht je het helemaal warm gekregen hebben van deze woning, dan moeten we je helaas teleurstellen. Hij is onlangs verkocht.

badkamer funda woning

bijgebouw