Mancave ‘The Loft’ in Groningen

Er altijd al van gedroomd om een échte mancave te hebben? Dan is dit je kans. Wel in het meest noordelijke puntje van Nederland, namelijk Groningen. Daar staat een prachtige woning te koop die helemaal is ingericht als ware mancave.

Niet alleen heeft het de industriële uitstraling, ook staan er van allerlei vette meubels waardoor je je de hele dag zou kunnen vermaken in je prachtige woning. Alleen moet je waarschijnlijk wel nog even sparen, want het is niet heel goedkoop. ‘The Loft’ maakt je een een echte huisbaas.

the loft

20.000 euro aan munten op de muur geplakt

Niet alleen betaal je voor de vierkante meters, ook is er flink wat aan het interieur gedaan. De meubels en producten die in de mancave zijn geplaatst zijn in totaal ongeveer tussen de 250.000 euro en 300.000 euro waard. Dat komt niet alleen door alle gadgets die in de woning staan, maar ook bijvoorbeeld door een muur waar 80 uur over is gedaan om te maken: een muur met allerlei verschillende soorten munten. Allerlei buitenlandse valuta, maar ook euro’s. In totaal hangt er voor 20.000 euro aan munten aan de muur.

the loft

De totale oppervlakte van de loft is 420 m2. Ook krijg je er een buitenruimte bij van ruim 200 m2. Genoeg plek om bijvoorbeeld tussen het poolen of gamen door even een flinke BBQ te houden met vrienden. En is het buiten te koud? Dan ga je toch bij de futuristische open haard zitten, omringd met heerlijke loungebanken.

Prima prijs voor het te koop staande ‘The Loft’

Voor een échte mancave die zelfs een decor van een Batman-film zou kunnen zijn, is de prijs relatief nog laag: 995.000,- euro. Daar krijg je dus een compleet ingerichte loft voor en genoeg vierkante meter om met je complete vriendengroep te chillen. En dit is misschien ook het meest unieke huis dat je ooit in Nederland gaat zien.

Check hier nog meer foto’s van de prachtige woning:

the loft