Er ontbreekt niks aan dit ultieme bed

Bij een eerste blik op dit bed valt er al een hoop op. Zo is het een flinke constructie, die er toch stijlvol uitziet. Natuurlijk is deze gehele constructie niet zonder reden, want dit bed is toch écht het totaalplaatje. De meest opvallende toevoeging is toch wel de 70-inch projectie tv. Ideaal voor een een lekkere gamesessie of een rustig Netflix avondje. Dit laatste kan trouwens nog verder geperfectioneerd worden door geautomatiseerde privacy-jaloezieën die je volledig kan sluiten. Zo heb jij je eigen ongestoorde privé bioscoop. Een Apple tv, Xbox en Playstation kunnen allen optioneel worden ingebouwd. Het bed is trouwens ook volledig automatisch verstelbaar, voor de meest ideale houding tijdens jouw film- en gameavonden.

Ultieme bed MAN MAN Ultieme bed MAN MAN

Ook ideaal voor een goede nachtrust

Natuurlijk zijn al die media snufjes geweldig voor de momenten waarop jij je bed gebruikt als woonkamer. Echter heeft je bed natuurlijk één primair nut: een goede nachtrust. Gelukkig laat HiCan hier geen steekjes vallen, want het bed heeft alles wat je nodig hebt voor dat. ’s Nachts houdt het alle gegevens bij, zoals je slaapritme, ademhaling en hartslag. Daarnaast zijn speakers zo ingebouwd voor ideale geluiden tijdens gamen en films, maar ook perfect afgesteld voor rustgevende achtergrondgeluiden wanneer het tijd is om je ogen te sluiten. Na een goede nachtrust fungeren ze natuurlijk ook als alarm, zodat jij je nooit meer verslaapt.

Ultieme bed MAN MAN Ultieme bed MAN MAN

Het is wel een flinke investering, want je kan jezelf op de wachtlijst zetten voor een prijs van 30.000 euro. Mocht je het nu eerst willen testen, dan kan je ook een nachtje doorbrengen voor ‘maar’ 400 euro.

Ook is het verschonen van je bed van belang. Zo vaak moet jij jouw bed verschonen.