Fulltime baan is niks voor hem

Veel mensen reageren verbaasd op social media nadat de student uit Melbourne Anthony Voulgaris een video deelde. In deze video onthulde Anthony zijn plannen om nooit meer fulltime te gaan werken en bij zijn moeder te blijven wonen tot zijn 50e. Hij vraagt zichzelf dan ook af waarom een jong persoon op zichzelf zou gaan wonen, terwijl thuis blijven wonen zoveel voordelen met zich meebrengt. Dit kunnen we wel begrijpen, maar tot je 50e thuis blijven wonen? Dat is wel heel extreem.

Zo geeft hij aan dat hij absoluut niet fulltime wil gaan werken en hij daar niet voor gemaakt is. Met een parttime baan zou het hem naar eigen zeggen nooit lukken om te eten, drinken, warm te blijven en een dak boven zijn hoofd te hebben. Vooral in deze tijd waar alles al zo duur is. Daarnaast zou hij ook wegens geloofsovertuigingen thuis willen blijven wonen en vindt hij het allemaal wel fijn thuis.

@anthonyvoulgaris

I dont wanna #fulltimework #adulting #idontwanttobeanadult #adultlife

♬ original sound – Anthony Voulgaris

Veel mensen hebben op het filmpje gereageerd en de meningen hierover zijn sterk verdeeld. Zo reageerde iemand: ”De meeste jongeren weten niet wat hard werken is. Op een dag zal deze generatie de leiding hebben.” ”We zijn allemaal gedoemd”, voegde een ander hier nog aan toe. Veel anderen hadden het juist met hem te doen en begrepen zijn mening ergens ook weer wel. ”Eindelijk iemand met dezelfde overtuigingen als ik”, reageerde iemand onder het filmpje.

Toch gaf hij in een eerdere video op zijn TikTok al aan dat de mensen zijn woorden niet serieus moeten nemen. ”Laat me met rust #imnotserious #sarcasme #satire”, luidt het onderschrift. Ook deelde hij, als reactie op alle commotie, een nieuwe video waarop hij duidelijk maakt dat hij maar een grapje maakte. Zijn bovenstaande video ging namelijk de hele wereld rond en Anthony kan er zelf gelukkig alleen maar om lachen. Bekijk de video hieronder:

@anthonyvoulgaris Crazy stuff #ladbible #satire #genz #boomers #babyboomers ♬ original sound – Anthony Voulgaris