Mini Mercedes-AMG voor kinderen te koop bij Bol.com

Hoe jij hoogstwaarschijnlijk zelf ook van dikke bakken houdt, is het toch tof om die kleine van je in zijn eigen waggie te zien. En goed nieuws voor de jonge vaders die hun kiddo willen verwennen: Bol.com verkoopt nu een toffe Mercedes waar jij die kleine van je enorm blij mee zal maken.

Mercedes

Check deze link om naar bol.com te gaan

De auto bereikt een topsnelheid van zes kilometer per uur. Wanneer je met zulke snelheden door de woonwijk vliegt, is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Daarom beschikt de auto zelfs over gordels, wel zo geruststellend voor de ouders.

En dat oprecht aan alles is gedacht, dat kan je zien aan alle toffe details. De elektrische Mercedes wagen heeft namelijk werkende achterlichten. En misschien nog wel mooier: de auto is voorzien van eigen speakers. Dus zo kan die kleine van je ook nog eens echt de gangster uithangen op het schoolplein. De speakers kan je zelfs met MP3, Radio, een USB-ingang, sd kaarten of een aux-aansluiting voorzien van muziek.

Afstandsbediening inbegrepen

Wil je voorkomen dat je zoon nu elke dag met zijn auto de doorgang blokkeert, of is hij nog niet in staat om de auto zelf te besturen? Dan komt de meegeleverde afstandsbediening goed van pas. Hiermee kun je de auto op honderd meter afstand besturen, de snelheid instellen of de auto blokkeren.

Ben je geïnteresseerd in deze elektrische Mini-Mercedes? Check hier de link voor meer informatie over de Mercedes voor kinderen