De liefdesperikelen van Mitch en Iris van Temptation Island

Nadat Mitch zijn vriendin Iris de Waard tijdens het welbekende Temptation Island kampvuur nog ten huwelijk had gevraagd, maakte het stel onlangs bekend hun relatie te hebben beëindigd. Dat deden ze via Instagram, waarin de suggestie werd gewekt dat dit een gezamenlijke beslissing was. Echter ontstonden er naar aanleiding van hun bericht geruchten die een hele andere kijk op de zaak wierpen, want Mitch zou namelijk een slippertje hebben gemaakt. Een aantal dagen na hun gezamenlijke Instagram-post bevestigde Mitch deze geruchten. Mitch laat weten dat hij al langere tijd niet goed in zijn vel zit, maar niet zo goed wist wat de oorzaak hiervan was. Het ligt in ieder geval niet aan Iris; hij laat weten dat haar geen blaam treft en hij de verantwoordelijkheid volledig bij zichzelf legt.

 

Een slippertje kost de relatie van Mitch en Iris de kop

Toch lijkt Mitch van Duijkeren zijn leven na de relatiebreuk vrij snel weer op de rit te hebben. Eerder werd hij al gespot met Lisa, die deelnam aan het programma Ex On The Beach. Echter is zij volgens Mitch niet de reden van de breuk tussen hem en Iris, al lijkt hij wel te bevestigen dat de twee het bed hebben gedeeld. “Dat meisje is niet tussen ons gekomen. Ja, ik heb een fout gemaakt, maar zij is niet de reden dat het uit is” aldus Mitch. Toch draaide de geruchtenmolen op basis van dit statement overuren en kon men maar nauwelijks geloven dat dit hun relatie niet de kop heeft gekost. Lisa is in ieder geval niet de nieuwe vriendin van Mitch, blijkt uit een recente foto die onlangs op zijn Instagram verscheen.

Dit is Jamila, de nieuwe vriendin van Mitch

Wie is de gelukkige dame dan wel? Een foto op Instagram schept daarover duidelijkheid: het gaat om Vera Jamila die het hart van Mitch van Duijkeren heeft weten te veroveren. De twee zijn dolgelukkig samen, blijkt uit het romantische plaatje waarin Mitch zijn nieuwe liefde Jamila een dikke zoen geeft. De blondine zit daarbij charmant op de motorkap van zijn auto en laat weten smoorverliefd te zijn. Omdat we inmiddels weten dat je natuurlijk reuze nieuwsgierig bent, kun je desbetreffende foto hieronder bekijken:

mitch-temptation-island

mitch jamila