Nieuwe films en series om in november 2020 te kijken op Netflix

De maand voor december verschijnen al de eerste kerstfilms op Netflix. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere films en series te kijken deze maand. Zo verschijnt de vette actiethriller The Beast. De heftige crime-documentaire Trial 4 komt ook online te staan. Voor sportliefhebbers is er We Are The Champions. Dit zijn drie toppers wat betreft Netflix films en series in november.

The Beast

Dit belooft een ongelofelijk ruige actiethriller te worden. De film gaat over Leonida Riva. Hij gaat nu door het leven als een getekende oorlogsveteraan, maar voorheen vocht hij bij de Special Forces in het leger. Zijn ervaringen en zijn verleden hebben er echter voor gezorgd dat hij vervreemd is geraakt van zijn werk én van zijn familie. Alleen met zijn dochter Teresa heeft hij nog een goede band.

Wanneer zij wordt gekidnapt zet Leonida dan ook alles op alles om haar terug te krijgen. Hiervoor rakelt hij het verleden weer op en blijkt hij nog steeds dezelfde kracht te bezitten als vroeger. Vanaf 27 november staat de film nieuw op Netflix.

 

Trial 4

Onder de Netflix films en series die in november verschijnen zit ook Trial 4Deze true-crime documentaireserie vertelt het heftige verhaal van Sean Ellis. In 1993 werd hij beschuldigd van de moord op een politieagent in Boston.

De zaak is controversieel: Sean heeft een donkere huidskleur, de politieagent was wit. Bovendien pakt het politiedepartement de zaak extra heftig op, doordat het hier om een politieagent gaat. Sean wordt veroordeeld tot een lange gevangenisstraf. Na 22 jaar gaat de zaak weer open doet Sean er alles aan om zijn naam te zuiveren. Vanaf 11 november staat Seans verhaal op Netflix.

 

We Are The Champions – seizoen 1

We houden allemaal van sport. Over het algemeen kom je al gauw terecht bij bekende sporten, zoals voetbal, fitness of tennis. De serie We Are The Champions legt juist de nadruk om onbekende sporten en tradities die over de hele wereld worden nageleefd. Zo krijgen we een unieke kijk in de culturen van landen. Wie weet vind jij wel je nieuwe hobby.

Vanaf 17 november staan de afleveringen van het eerste seizoen op Netflix.