Mocro Maffia seizoen 3 op Videoland

Vind jij ook dat je lang genoeg hebt moeten wachten op Mocro Maffia seizoen 3, dan heb je wat ons betreft gelijk. Het tweede deel van de serie verscheen (iets vervroegd, dat dan weer wel) in maart van 2020. Al met al toch weer zo’n tien maanden geleden.

We hebben echter goed nieuws voor je. Het wachten is namelijk bijna voorbij. Vanaf deze week kunnen we in seizoen 3 zien hoe de bikkelharde strijd in de onderwereld verder gaat.

Welke personages keren terug voor seizoen 3?

De trailer van seizoen 3 van Mocro Maffia belooft ons één ding: die strijd is heviger dan ooit tevoren. Onze favoriete personages, zoals Tatta en de Paus, zullen ook in dat nieuwe deel te zien zijn. Over andere personages is het nog maar de vraag of en hoe veel ze in de nieuwe afleveringen zullen voorkomen. De één is naar het buitenland gevlucht, de ander leeft niet meer. Van personages met wie is afgerekend door hun rivaal zou je denken dat ze niet in het derde seizoen te zien zijn. Dat hoeft echter niet het geval te zijn.

Mocro Maffia seizoen 3

Release-datum van Mocro Maffia op Videoland

We schreven je eerder al over één van de brandende vragen die we hebben na het kijken van de nieuwe trailer. Komt Mo de Show terug in seizoen 3? Het antwoord op die vraag kan ja zijn, maar het kan hier ook gaan over flashbacks of hallucinaties.

Ook om het antwoord op die vraag te krijgen moeten we dus de afleveringen van Mocro Maffia seizoen 3 kijken. De datum waarop de serie op Videoland verschijnt is namelijk 29 januari. Nog heel even geduld dus!

Meer goede Nederlandse series

Hou jij van keiharde actie, dan zal het nieuwe seizoen zonder twijfel niet teleurstellen. Het is één van de Nederlandse series die zich kan meten met de grote series van Netflix. Check ons overzicht van de 5 beste Nederlandse series volgens IMDb voor meer toppers.