De woning van Youp van ’t Hek in Amsterdam

Youp van ’t Hek heeft een glansrijke carrière als cabaretier. Nu zijn avontuur als grappenmaker er bijna op zit, lijkt het toch tijd te zijn om zijn voormalige grachtenpand in Amsterdam na drie jaar achter zich te laten, en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ook nu gaat Youp weer in de hoofdstad zitten, en zal hij in het centrum gaan wonen. Youp van ’t Hek, met zijn behoorlijk stevig vermogen, zet zijn oude huis voor een geruime 2 miljoen euro in de verkoop, en koopt dit absolute pareltje voor 3.1 miljoen euro. Maar goed, voor dat bedrag krijg je ook wel een parel van een huis hoor…

Villa Youp van 't Hek

Met een woonoppervlakte van maar liefst 281 vierkante meter lijkt Youp samen met zijn vrouw meer dan voldoende ruimte te hebben om heerlijk te kunnen vertoeven. Bovendien, de woning ziet er dusdanig strak uit, dat er vrij weinig meer aan hoeft te gebeuren. Zo heb je bijvoorbeeld een heerlijke geruime woonkamer met een aangrenzende tuin.

Woning Youp van 't Hek

De keuken ziet er ook meer dan prima uit, en lijkt een zalige plek om in de ochtend je bakkie koffie te drinken. Wat Youp hier gaat bereiden weten we niet precies. We hopen in ieder geval voor de buurman dat hij geen konijn in huis heeft.

Huis Youp van 't Hek Amsterdam

Voor de rest zijn er in de woning nog vier slaapkamers en drie badkamers te vinden. Genoeg ruimte voor eventuele gasten dus. De eerste verdieping is te bereiken met een trap die vanuit de keuken loopt.

Huis in Amterdam

De slaapkamers en badkamers ogen lekker ruim, en hebben allemaal een unieke inrichting. Zo is de ene plek juist wat kleurrijker, terwijl de ander er juist zo strak als het maar kan uitziet.

Slaapkamer van Youp

De tuin ziet er over het algemeen knus, maar goed uit. Bovendien: midden in het centrum een tuin hebben is een absolute zegen, en deze is nog leuk ook.

Check hieronder meer foto’s van de woning van Youp van ’t Hek of bekijk Bekendeburen:

Kamer amsterdam

Woning Amsterdam