Van Snollebollekes naar tv-presentator

Rob Kemps is geboren op 13 september 1985 in het Brabantse Best. In 2007 was hij voor het eerst te zien op tv. Zo deed hij mee aan het programma Lama Gezocht. Hier gingen de Lama’s, zoals de naam al zegt, op zoek naar een nieuw lid. Uiteindelijk wist de zanger tweede te worden.

In 2013 werd hij het gezicht van de Snollebollekes, waarmee hij een aantal carnavals krakers uitbracht. Als eerst kwamen ze in 2015 met het nummer Links Rechts, wat werd opgevolgd met Springen Nondeju. Op 22 januari 2021 won Rob de finale van De Slimste Mens. Diezelfde dag presenteerde hij bij Op1 zijn boek Randverschijnselen. Daarnaast ging hij met Matthijs van Nieuwkerk in gesprek over zijn liefde voor Franse chansons. Later maakten de twee hier een programma van waar ze het te voet over de Franse liedjes en zangers hadden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Door Chansons! tekende de zanger een contract bij Talpa voor zijn eigen spelshow genaamd The Wheel. Verder nam hij het zevende seizoen van Ik Hou Van Holland over van Linda de Mol. Afgelopen juni is Rob ook nog vader geworden van zijn tweede kindje, Lola. Met zijn zijn vriendin Miriam Swinkels heeft hij ook nog een zoontje genaamd Manu.

De woning van Rob Kemps

De zanger van Snollebollekes woont samen met zijn vriendin en hun kinderen in een vrijstaand huis in het Brabantse Best. De woning heeft in totaal vijf slaap- en een badkamer. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. In totaal heeft het huis een woonoppervlakte van 206 vierkante meter. Verder heeft het een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met een overdekt terras.

Eerst woonde Rob Kemps twee deuren verder, maar hij heeft er toch voor gekozen om zijn huidige woning te kopen wat goed mogelijk was door zijn salaris per optreden met Snollebollekes. Hij kocht het pareltje in 2019 voor een prijs van €740.00o. Kijk voor meer informatie en foto’s op de website van Bekendeburen.