Maak kennis met Demi Marić

Grote kans dat er bij de naam Demi Marić nog geen belletje gaat rinkelen, maar dit zal in het vervolg veranderen. In het dagelijks leven studeert Demi aan de VU in Amsterdam en is zij werkzaam als model. We kunnen dus wel stellen dat dit de perfecte combinatie van beauty and the brains is.

Verder is de brunette razend populair op Instagram. Zo heeft zij inmiddels ruim 63.000 volgers die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s  van over de hele wereld. Demi is namelijk gek op reizen en zo is zij de afgelopen tijd dan ook in Barcelona, Bali en Tsjechië geweest. Maar hier blijft het niet bij. Ze heeft namelijk ook een exchange gedaan naar Hongkong. Door al deze mooie reizen zien we dan ook regelmatig foto’s voorbij komen waar Demi in haar bikini geniet van de meest parelwitte stranden en dat levert maar al te leuke content op.

Tot slot zien we op haar Instagram dat de brunette naast haar fantastische reizen ook enorm kan genieten van tijd met haar familie en vrienden. We kunnen dus wel stellen dat Demi beschikt over het hele plaatje. Iets wat wij mannen alleen maar kunnen waarderen in een vrouw.

Demi is ook actief op TikTok

Verder is Demi Marić ook erg actief op TikTok. Hier verrast zij ons ook regelmatig met de leukste video’s waarin zij nog maar eens laat zien wat voor knappe verschijning ze is. Zo plaatst zij onder andere video’s waarin zij zich klaarmaakt en video’s waarin ze plezier maakt met met vriendinnen. Tot slot maakt Demi ook video’s waarin zij nog maar eens laat zien dat zij prachtige reizen heeft gemaakt en dat zij hiermee echt het uiterste uit haar leven wil halen. Een mooie boodschap. Haar leukste Instagram-foto’s hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet. Check it out: