Beste carnavalsoutfits voor mannen

Het is belangrijk dat je een beetje opvalt, want als je vrouwen wil aantrekken is het wel de bedoeling dat ze je zien staan. Met carnaval gaat het er natuurlijk om dat je er een beetje gek uitziet, maar hou het wel bescheiden. Het is natuurlijk zonde als je zó extreem gekleed bent dat je niet meer herkenbaar bent. Vrouwen moeten natuurlijk wel een beetje kunnen zien hoe jij eruit ziet.

Draag bijvoorbeeld een extra mannelijk uniform. Je kunt bijvoorbeeld gekleed als politieagent, brandweerman of een klusser. Dit zijn allemaal mannelijke én makkelijke outfits. Geloof het of niet, maar een dergelijk uniform trekt bijna elke vrouw wel aan. Vrouwen houden namelijk van een man in pak, toch?

Het maakt het dan nog leuker als je iets aparts meeneemt, zoals een grappig accessoire. Dat kan een opvallende bril zijn, een hoed of zelfs schmink of glitters. Met dit soort accessoires kan je makkelijker contact met iemand leggen. Als jij namelijk iets grappigs bij je heb, heeft een vrouw snel de neiging om te zeggen: ‘hee, mag ik die ook eens op?’ of  ‘mag ik ook een beetje glitters?’. Het is misschien apart hoe je op die manier sneller een vrouw aantrekt, maar geloof ons: dit soort connecties worden vaak gemaakt omdat mensen een weg proberen te vinden om jou aan te spreken. Dit komt heel veel voor, vooral op tijdens carnaval wanneer mensen over het algemeen wel een biertje of twee achter de kiezen hebben.

Heb jij ook zoveel zin in carnaval, maar weet je nog niet waar je het wil vieren? Geen zorgen, daar zullen wij jou een handje bij helpen! Lees over de beste steden om carnaval te vieren.