De vriendin van Rob Kemps

Rob Kemps kennen we natuurlijk allemaal van Snollebollekes. Hij is vooral razend populair op het podium in de periode van carnaval. Ondertussen weten we dat hij van Vrouwkes houdt én het niet erg vindt om een avond flink door te zakken. Maar meer weten we eigenlijk niet over hem. Zo weten heel veel mensen niet dat hij een vriendin heeft én er zelfs al twee kleintjes op de aardbol zijn: Rob Kemps is onlangs voor de tweede keer vader geworden. Ze zijn ontzettend gelukkig samen én dat snappen wij wel.

 

Miriam Swinkels is de partner van Rob Kemps

Niet alleen omdat ze een ontzettend lieve uitstraling heeft én ze goed zorgt voor hun kind, maar absoluut ook omdat de vriendin van Rob heel erg knap is. We zien Rob eigenlijk alleen maar als hij aan het optreden is en zeg eerlijk: met die outfit verwacht je niet dat hij het écht goed zou doen bij de vrouwen.

In het dagelijks leven heeft hij dus een behoorlijk knappe dame aan de haak geslagen. Ze zijn dolgelukkig, dat is wel te zien op alle foto’s die Miriam en Rob op hun Instagram plaatsen.

Natuurlijk snappen wij: nu ben je hartstikke benieuwd hoe knap ze is. Op Instagram deelt ze meer foto’s van haar kind en van haar grote liefde Rob, dus veel beeldmateriaal hebben we niet van haar. Gelukkig heeft ze tóch een aantal foto´s geplaatst van zichzelf. We hebben al die foto’s voor je verzameld en op een rij gezet. Bekijk de knappe vriendin van Rob Kemps hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miriam (@mirswinkelsk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miriam (@mirswinkelsk)