Witte Nike sneakers zijn de perfecte schoenen voor het seizoen

Als het aankomt op geschikte schoenen voor de zomer, zijn witte Nike sneakers altijd een goede keuze. Op deze schoenen zal jij je comfortabel kunnen bewegen. Of je nu een terras bezoekt met je vrienden, een lange wandeling maakt of in huis bezig bent; met deze schoenen zit je goed. Bovendien zijn de manieren om ze te combineren met je outfit eindeloos. Eerder schreven we al over 10 toffe Nike Air Max sneakers. Dit zijn 10 witte Nike sneakers voor de zomer.

 

Comfortabele schoenen voor mannen

Nu het lekkere weer ons heeft bereikt en de zomer aanbreekt, kunnen een flink aantal schoenen de kast in. Chelsea boots, leren schoenen en hoge boots maken niet langer deel uit van het straatbeeld. In plaats daarvan zullen we niet alleen meer instappers gaan dragen, maar ook sneakers. Witte Nike sneakers vormen een goede keuze. Met meer vrije tijd en waarschijnlijk wat uitstapjes op de planning, komen ze dus goed van pas. En met alle modellen (onder andere Nike Air Force, Nike Cortez, Nike Air Max en Nike Blazer) biedt het merk genoeg sneakers voor heren.

witte nike sneakers heren

Witte sneakers combineren met de rest van je outfit

Komt het aan op combineren, dan is de wit dé kleur die je moet hebben. De kleur past werkelijk bij alles. Bovendien doet de lichte kleur zomers aan. Je kunt de witte Nike sneakers dus gemakkelijk dragen bij een tapered of slim fit jeans en wit T-shirt, maar ook bij een outfit met fellere kleuren zijn de schoenen makkelijk te combineren. Ga jij voor één van de schoenen die gekleurde details heeft, dan kun je die details ook laten terugkomen in je outfit.

Het schoonmaken van je witte sneakers

Een nadeel van het dragen van witte schoenen kan het schoonmaken zijn. Je loopt namelijk het risico dat ze snel vies worden. Zonde, want die schoenen zijn toch het mooiste als je ze parelwit houdt. Check daarom vooral de gouden tips om je schoenen wit te houden.

witte sneakers van nike voor mannen