Will Smith in bekende films en series

Will Smith hoort natuurlijk in het lijstje van de populairste Hollywood-acteurs. Van komedies zoals Bad Boys en het befaamde The Fresh Prince of Bel-Air tot aan topfilms zoals I Am Legend en The Pursuit of Happiness; hij kan het allemaal. Het lijkt wel of alle films met Will Smith een regelrechte hit worden. Wat een verrassend aantal mensen niet weten is dat Will ook veel films en serie produceert. Denk dan aan Cobra Kai, Hancock en Karate Kid.

De acteur lijkt al veel te zijn afgevallen

Zes maanden geleden liet Will Smith aan de wereld zien dat hij een aantal kilootjes was aangekomen. Dit is natuurlijk bij veel mensen wel gebeurd in de tijden dat de wereld op slot zat. Smith haalde hier echter motivatie uit. Hij besloot om in zijn beste fysieke vorm te komen. Hij doet dit ook niet zomaar en heeft besloten om alles in een documentaire vast te leggen. Nu we zes maanden verder zijn, geeft Smith een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten van zijn transformatie. Het shirt blijft natuurlijk wel aan, daarvoor zullen we moeten wachten op de documentaire.

Buiten dat we niet alles te zien, krijgen is het al wel duidelijk dat Smith een stuk fitter oogt dan zes maanden terug. Op social media plaatst Will Smith met enige regelmaat video’s en foto’s van zijn harde routine.

Hieronder zie je de before and after beelden van de acteur: