Deze relatief goedkope, vrijstaande villa staat te koop in Appingedam

Als je niks weet van de huizenmarkt moet je op z’n minst de woonprotesten gezien hebben. Veel mensen klagen over de stijgende prijzen en mensen willen gewoon betaalbaar kunnen wonen. Voor starters wordt het moeilijker om een eerste eigen plekje te vinden voor een ‘normale’ prijs. Mensen die uit huis gezet worden kunnen nergens heen, want alles is te duur. Kortom: het is een groot probleem. Gelukkig heeft dit huis daar niks mee te maken en staat het te koop op Funda voor een erg bescheiden prijs.

De inwoners van Amsterdam kijken niet meer raar op om honderdduizenden euro’s neer te leggen voor een matig appartement met slechts één slaapkamer. Heb jij slechts een ton tot je beschikking en denk je aan je eerste huisje? Dan is Het Groningse Appingedam – vlakbij Delfzijl – de place to be.

Waarom deze vraagprijs op Funda?

Deze vrijstaande woning aan het water, met een woonruimte van 260 vierkante meter, staat te koop voor 95.000 euro. Te doen! Wat is het addertje onder het gras? Want die moet er toch zijn zou je denken. Ja, het is allemaal iets te perfect eigenlijk. Daarom is er natuurlijk wel iets aan de hand met deze woning. Om eerlijk te zijn is dat addertje helemaal niet zo’n heel groot probleem voor die prijs. De woning is namelijk niet meer zo mooi en mer dient wel wat geklust te worden. Dus eigenlijk is dit een ideaal project voor de handige Harry’s onder ons.

Heb jij wel zin in een uitdaging om deze redelijk goedkope woning op te knappen en mooi aan het water te wonen? Bekijk dan hieronder de foto’s..

538_2160

539_2160

540_2160

541_2160

552_2160

Bron: guys.nl