First Dates

First Dates, we kennen bijna allemaal wel iemand die er aan mee heeft gedaan en wat is het soms toch g├¬nant . Lekker op een eerste date met iemand die je nog nooit hebt gezien en dan ook nog is op nationale televisie. Meestal lachen we om hoe de date gaat, of we vinden het juist leuk omdat de date goed gaat. Er zijn veel verschillende scenario’s. Dit keer gaat het niet om de date, of lachen we de deelnemers uit. Nee dit keer bewonderen we deze prachtige deelneemster: Maxime Severing.

Kijkers zijn gelijk fan van Maxime Severing

De kijkers van het programma First Dates waren over het dolle heen toen Maxime op het scherm kwam. Nee, het was niet omdat Maxime met Max op date ging en dat haar vader ook Max heet. “Max made in heaven” zei iemand in de reacties op Instagram. Nou, die kan je gelijk opsluiten. Nee, het ging niet daarover. De kijkers waren door het dolle heen want heel makkelijk gezegd, Maxime is gewoon een prachtvrouw. Zo simpel is het.

791774D0-6D9D-4773-A9EB-C0804797B027_1_105_c

Nu waren de kijkers wel benieuwd naar wie deze Maxime nou is, er werd dus vol op naar gevraagd op Instagram. Na drie reacties te lezen hadden we de Instagram van onze Maxime al gevonden en het stelde zeker niet teleur. En na het kijken van de aflevering kunnen we een aantal feitjes geven. Dus als jullie geïnteresseerd zijn, LET OP!

Maxime is 24 jaar en komt uit een dorpje uit Zuid-Holland genaamd Hoogblokland. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam. Maxime komt wanneer ze zenuwachtig is lekker los met een Sambuca shotje. Ze werkt in de marketing in de overheid en ze doet veel vrijwilligerswerk. Ook heeft Maxime een grote crush op Harry Styles, dus als je op hem lijkt heb je succes! Maxime heeft ook nog is een tweelingzus.

Je zal wel snel moeten zijn Maxime en Max hebben namelijk allebei ja gezegd op een tweede date!

Genoeg gelul, jullie hoeven al deze verhalen niet te horen. Hier is haar Instagram, kijk je ogen uit.