Wil ze me wel of niet zoenen?

Twijfel je of ze je wel of niet wil zoenen? Let dan op de onderstaande vijftien punten. Vallen deze punten je regelmatig op, dan is de kans groot dat ze interesse heeft in een kus.

 

1. Er hangt spanning in de lucht

Je voelt de verandering van spanning. Er is een moment waarop dingen nog normaal aanvoelen en jullie het allebei naar je zin hebben en plotseling verandert de sfeer. Jullie gesprek dwaalt een beetje af en eigenlijk kunnen jullie beide alleen maar denken aan elkaars lippen.

2. Jullie appen vaak

Hoe vaker zij je appt en belt, hoe groter de kans dat ze echte interesse heeft en dus met je wil zoenen. Ze laat blijken dat ze tijd in je steekt en dat ze moeite voor je wilt doen. Daar hoort een kus natuurlijk ook bij.

3. Je bent al vaker op date geweest met elkaar

Jullie hebben al meer dan één date gehad. Ze laat merken dat ze je leuk vindt, want vrouwen gaan niet zomaar op een tweede date als de eerste date niet beviel. Er is een reden dat jullie al vaker een date hebben gehad. Het betekent dat ze je echt leuk vindt. De kans is dan heel groot dat ze je wil zoenen.

4. Het flirten verandert van toon

Wanneer jullie op een leuke en vriendelijke manier met elkaar flirten verandert het opeens van toon. Dat is een goed teken. In plaats van complimentjes over je innerlijk, verandert het opeens naar de uiterlijke complimentjes. Dit is vaak een teken van een bepaalde fysieke aantrekkingskracht.

wil een vrouw met me zoenen of niet

5. Ze zet romantische muziek op

Zij is in charge of the music wanneer jullie afspreken. Opeens zet ze wel hele rustige romantische muziek op. Nou dan kan je er wel zeker van zijn dat zij met je wil zoenen. Muziek is vaak een indicator voor wat iemand voor je voelt.

6. Ze oogt nerveus

Nerveus zijn is iets goeds. Je merkt dat ze wat zenuwachtig met haar handen frummelt en zich niet zo goed een houding weet te geven. Voor de één is de stap naar een zoen gemakkelijker dan voor de ander. Niet heel gek, want het inzetten van de eerste kus is best een stap.

7. Ze geeft je complimentjes

Ze geeft je alledaagse complimentjes, over hoe lekker je ruikt bijvoorbeeld. Als ze ineens overgaat naar complimentjes over hoe goed je er vandaag uit ziet, is dit misschien een signaal.

8. Ze geeft je kleine aanrakingen

Ze test een beetje op wat voor manier ze je kan aanraken en hoe jij op deze aanrakingen reageert. Zo kan ze tijdens het lachen een hand op je been leggen of onder de tafel jouw been strelen met haar voeten.

9. Ze is duidelijk aan het flirten

Flirten is wellicht dé manier om te zien of ze ervoor open staat om met je te zoenen. Flirten is voor het opbouwen van de seksuele spanning. Als ze steeds meer begint te flirten is het overduidelijk dat ze niet kan wachten om met je te zoenen.

signalen flirten zoenen

10. Ze stopt met praten, maar ze is nog overduidelijk aan het nadenken

Dit is niet omdat ze geen dingen meer weet te zeggen, ze heeft waarschijnlijk genoeg dingen te zeggen, maar op dit moment wil ze niet praten. Dit is vaak een signaal dat ze wacht op jouw move. Ze geeft je het teken dat ze er klaar voor is en ervoor open staat.

11. Er is heel veel oogcontact

Ogen spreken boekdelen, dat wordt nog wel eens onderschat. De ogen zijn het venster naar de ziel, zoals de citaten vaak luiden. Als ze naar je staart en oogcontact blijft maken, wil ze je. Lees ook de tips hoe je met oogcontact kan flirten.

12. Ze komt steeds meer dichterbij

‎Ze weet precies waar ze mee bezig is en dat is jou nerveus maken. Ze komt steeds dichterbij waardoor je geen personal space meer overhoudt. Haar lichaam leunt tegen de jouwe en ze raakt je af en toe aan. Het ultieme signaal dat ze down is.

13. Ze blijft maar naar je lippen kijken

Natuurlijk, als we met mensen praten, kijken we af en toe ook naar de mond. Dit helpt ons beter te begrijpen wat ze zeggen. Toch is dit signaal anders. Wanneer jij praat staart ze naar je lippen en denkt nergens anders meer aan dan met jou te zoenen.

14. Je voelt het gewoon

‎Dit gevoel moet je nooit negeren. Uiteindelijk weet je zelf het beste hoe de sfeer is en hoe jij je bij haar voelt. Om die spanning te voelen, moet het wel wederzijds zijn. Wanneer deze gevoelens er zijn en zij laat blijken dat zij er ook zo over denkt, waarom wachten met die zoen?

15. Ze merkt dat jij je op je gemak voelt als ze je aanraakt

‎Ze weet je af en toe subtiel aan te raken en kijkt vooral naar de manier waarop jij reageert. Laat jij blijken dat je het fijn vindt, dan voelt zij zich ook op haar gemak gesteld. Je kunt elkaar met gemak aanraken en dat betekent dat het tijd is.

Twijfel jij aan je skills? Bekijk dan hoe je goed moet zoenen.