Een ideaal oprolsysteem voor kreukvrije overhemden en pakken

Wanneer je de reistas helemaal openritst, verschijnt er een groot oppervlak met bovenin een soort lus. Wanneer je de kleding die je niet wilt laten kreuken door middel van een kledinghanger aan de lus vastmaakt, kun je dit gedeelte met kleding en al eenvoudig oprollen. Wanneer je dit platte gedeelte dichtritst, ontstaat er een soort nieuwe cabine voor jouw kleding. Hier kun je eenvoudig je T-shirts, truien, broeken en zelfs een paar schoenen in kwijt.

Aan de buitenkant vind je ook nog een aantal vakjes om je paspoort, telefoon en andere kleine handigheden in te verstoppen. Daarnaast is de tas ook nog eens waterdicht, dus hoef je je niet druk te maken om een spatje regen. Ideaal en onverwoestbaar dus!

Garment reistas

Onverwachts veel ruimte in de reistas

De tas lijkt relatief klein, maar je kan er nog een behoorlijke hoeveelheid kleding in kwijt. In principe is hij geschikt voor minimaal drie dagen aan kleding, en heeft de tas dan ook een inhoud van zo’n 45 liter. Ook is er nog een kleinere variant beschikbaar met een inhoud van zo’n 40 liter (maximaal drie dagen). Bij grote voeten is dit wel een probleem. De kleine variant kan schoenen kwijt tot maat 46. Zijn grotere broer kan schoenen tot maat 47,5 hebben.

Wanneer je aan deze tas niet voldoende hebt, is er nog een andere handigheid. De tas heeft een soort lus aan de voorkant zitten die je eenvoudig om een reguliere rolkoffer heen kan doen. Op deze manier kan de koffer jouw extra handzame kledingkast dragen, en heb je nog meer ruimte gecreƫerd. Wanneer je geen koffer hebt om de tas te laten dragen, dan kun je dat altijd nog zelf doen door middel van de handvaten of de schouderband.

Reistas kreukvrij Halfday koffer

De Halfday Garment Duffle Bag is al te koop voor zo’n 98 dollar via de website van Halfday. Op zoek naar tips voor jouw volgende trip? Bekijk dan ons artikel over hoe jij je koffer in moet pakken als een pro.