Afvallen door meer blauwe bessen te eten

Afvallen kan lastig zijn, vooral voor de zoetekauwen onder ons. Het begint allemaal met het links laten liggen van allerlei snacks en te kiezen voor gezondere opties. Volgens Dokter Neal Barnerd, oprichter en voorzitter van de Physicians Commitee, zou fruit (logischerwijs) op jouw boodschappenlijstje moeten staan, en dan blauwe bosbessen in het bijzonder.

Bekijk de video hieronder waarin de dokter zelf toelicht waarom dit zo effectief is:

@steven If you’re not eating this food then you’re missing out !!! #weightloss #vegantiktok #weightlosscheck ♬ original sound – Steven Bartlett

Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten, vitamine C, Kalium en vezels. Een perfecte cocktail voor wie wil afvallen. Daar komt bovenop dat blauwe bessen laag in calorieën zijn en vol zitten met catechinen, die zorgen voor het activeren van vetverbranding in de vetcellen in de buik. Als je dit regelmatig eet, zou het de vetverbranding in de buik met maar liefst 77% kunnen verhogen. Ideaal om die ‘Dab Bod’ van je weg te werken!

Wil jij meer tips die je kunnen helpen af te vallen? Bekijk dan onze lijst met gezonde snacks als lekkere tussendoortjes.