Nu te koop bij de Lidl

De Lidl komt met een compacte wijnkoelkast, waar ook nog eens een fijn prijskaartje aan hangt.

Drink je wijn op de juiste temperatuur

Vraag het aan een willekeurige wijnexpert (of iemand die gewoon vaak wijn drinkt) en ze zijn het er over eens: wijn moet op de juiste temperatuur worden gedronken. Het volstaat niet om elke fles wijn zomaar in je koelkast te leggen. Witte wijn hoor je koud – maar niet té koud – te drinken, rood juist warmer. Bovendien kunnen temperaturen voor wijnen onderling ook verschillen. Mocht jij vaker een flesje opentrekken, dan kan een wijnkoelkast een goede investering zijn. Doorgaans associëren we wijnkoelkasten toch snel met een hoog prijskaartje. Dit is niet het geval bij de LIDL wijnkoelkast. Deze haal je namelijk al in huis voor €109,00.

wijnkoelkast te koop lidl

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Fijne functies van de wijnkoelkast

De wijnkoelkast geeft plaats aan maximaal acht flessen. Genoeg ruimte dus om te benutten voor een diner, feestje of borrelavond met vrienden of je partner. Je vindt er drie verschillende legroosters. De deur is bovendien doorzichtig. Dit is handig, want zo heb jij perfect uitzicht op je flessen en kun je ze in de gaten houden. De temperatuur van de wijnkoelkast kun jij zelf instellen of veranderen. Dit kan variëren tussen de 7 graden en de 18 graden.

Wijntips

Je wijntjes op de juiste temperatuur kunnen krijgen is één ding, je moet ze ook nog op de juiste manier kunnen schenken. Check daarom vooral hoe je een wijnfles op de juiste manier openmaakt. Wijnkoelkast gekocht, maar nu nog op zoek naar wijntjes om er in te stoppen? Dit zijn de beste rode en witte wijnen in de supermarkten.