De ultieme whisky stoel

De eerste in het rijtje van whisky accessoires is de RA 1.15, ontworpen door het team van El Purista. Zij maakten de ultieme stoel voor de sigaar en whisky liefhebber. De stoel is puur vakmanschap met oog voor detail. Zachte kussens, natuurlijk leer, ceder hout en speciaal gemaakte lades.

Whisky accessoires MAN MAN

Norlan whiskyglazen

De whiskyglazen van Norlan zijn de ultieme glazen voor optimaal genot. Niet alleen zien ze er erg stijlvol uit, ze hebben ook nog eens een praktische functie. De glazen zijn namelijk op een speciale manier ontworpen om de smaak en geur beter tot zijn recht te laten komen.

Whisky accessoires MAN MAN

The Balvenie whiskytafel

Deze ultieme whiskytafel is gemaakt in samenwerking met The Balvenie distilleerderij in Schotland en het kleding label Todd Synderon uit New York. Mats Christeen heeft elk exemplaar van deze brute tafel handgemaakt met het hout van gerecyclede vaten uit de distilleerderij. Een ware eyecatcher als je het ons vraagt.

Whisky accessoires MAN MAN

De whiskykluis

Speciaal voor de whiskyliefhebbers met een uitgebreide collectie is hier de kogelvrije whiskykluis. De kluis is gepantserd, heeft een cijfercode met drietand vergrendeling en een kogelvrije glazen voorkant. Je kunt namelijk nooit voorzichtig genoeg zijn met je favoriete drank.

Whisky accessoires MAN MAN

Whisky kogels

De volgende in het rijtje whisky accessoires mag zeker niet ontbreken, kogels die jouw whisky ijskoud maken. De roestvrijstalen whisky kogels zorgen ervoor dat je van elk glas whisky optimaal kunt genieten zonder dat de whisky verdunt. Daarbij zijn de kogels zo afgewerkt dat er geen krassen zullen ontstaan in je prachtige glazen.

Whisky accessoires MAN MAN

The Scotch Whisky Treasures

Voor de Schotse whisky liefhebbers onder ons is dit boek een echte must-have.  Niet alleen ligt het boek prachtig op je salontafel, het boek is ook nog eens erg interessant voor een echte whisky drinker. In The Scotch Whisky Treasures vind je alles over de Schotse distilleerderijen en de meest prestigieuze whisky’s.

Whisky accessoires MAN MAN

Om verder door te pakken op het boek hebben we de ultieme roadtrip door Schotland samengesteld. De roadtrip neemt je mee langs de meest prestigieuze distilleerderijen in Schotland.