De dame achter Zwols Pleziertje

Onderneemster Priscilla van Limbeek is het brein achter het bordeel met sekspoppen. Ze is al langer eigenaresse van de erotiek zaak La Femme, waar ze lingerie en speeltjes voor hem en haar verkoopt. Van Limbeek heeft echter een behoorlijke carrièreswitch ondergaan. Voorheen werkte ze lange tijd bij de kindertelefoon en als jeugdhulpverlener in de vrouwengevangenis. Hier kreeg ze veel verhalen te horen over seksuele uitspattingen, dat intrigeerde haar. Toen er een verkoopster werd gezocht in een seksshop koos ze om haar carrière eens flink om te gooien.

Voor van Limbeek is het belangrijk dat het vrouwvriendelijk is en stelt ze dat seks weg moet uit het schimmige sfeertje. Het is nu eenmaal een markt van vraag en aanbod waar prima op ingespeeld kan worden. In plaats van alle narigheid die je hoort over bijvoorbeeld een man die en vrouw de steeg in trekt kan het ook anders, op een legale, positieve manier. Intimiteit hoort erbij.

Het bordeel met sekspoppen

Volgens van Limbeek is ze als het ware naar een eigen bordeel toe gegroeid. Dit heeft mede te maken het feit dat mensen specifieke wensen hebben maar ze dit niet kon aanbieden. Het bordeel Zwols Pleziertje komt op de plek waar voorheen Eros zat. Het bordeel gaat vijf dagen per week open, van woensdag tot en met zondag. Laat in de ochtend gaat het open tot vroeg in de avond. Om veiligheid maakt ze zich geen zorgen. De deur zit altijd op slot, bezoekers worden door camera’s gefilmd en wanneer er iemand dronken is komt die er niet in.

Bordeel met sekspoppen MAN MAN

Voor ieder wat wils

Om een uurtje met een pop door te brengen betaal je zo’n honderd euro. Per dag zullen er een drietal dames beschikbaar zijn. Maar om voor wat afwisseling te zorgen wilt van Limbeek 8 tot 10 dames hebben. Het bordeel bestaat uit 3 kamers. Een daarvan is op en top luxe. Spiegels, tweepersoons douchecabine, massageapparaat en een sauna inclusief barok behang en veel zilver en zwart, net zoals de andere twee kleinere kamers. Naast deze drie kamers voor het ‘reguliere werk’ zijn er ook nog twee andere kamertjes. Hier kunnen heren zich laten bedienen door een speciaal apparaat dat in gekoppeld is aan een tv.

Ook zal er in het bordeel een speciale poppenkamer te vinden zijn. Hiervoor heeft van Limbeek twee poppen laten maken in Japan. Een iets vollere dame en een smalle. Bezoekers kunnen deze gemakkelijk via de site of WhatsApp reserveren. Hier geven de klanten gelijk hun voorkeur door zoals kleding, haar of make-up.

Poppen met een wegwerpvagina

Om de hygiëne te behouden wordt elke pop na gebruik grondig gedesinfecteerd. Wellicht denk je nu ‘hoe krijg je nou echt alles, zoals de vagina nou schoon?’. Heel gemakkelijk. In het bordeel maken ze namelijk gebruik van wegwerpvagina’s. Een soort sleeve die na gebruik wordt vervangen. Geen zorgen dat je in iemand anders papje zit te roeren dus. Het Zwols Pleziertje gaat als het aan van Limbeek deze maand nog open. Of dit gaat lukken is nog wat onzeker maar het wordt flink doorgewerkt. Wanneer het pand helemaal af is komt de GGD ook nog voor een controle, zodra deze is goedgekeurd kan het bordeel open.

Lijkt seks met poppen je nou echt helemaal niets en houd je het liever bij echte mensen dan kun je natuurlijk altijd gaan voor een one-night stand. Maar hoe kom je eigenlijk zo snel mogelijk van weg je one-night stand? Hier een aantal tips.