WhatsApp trucjes

Je hebt veel verschillende trucjes met WhatsApp. Zo kan je verstuurde berichten verwijderen. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat je verwijderde berichtjes nog kan teruglezen. Hiervoor moet je een bepaalde app downloaden die je notificaties opslaat. Zo kan je een verstuurd bericht van iemand die diegene weer verwijderd heeft altijd terugvinden. Niet leuk voor degene die het verstuurd heeft, maar wel leuk voor jou.

WhatsApp

Met deze functie kan je tijdelijke berichten versturen

WhatsApp komt nu echter met een nieuwe functie. Met deze functie kan je bepaalde berichten versturen die na een bepaalde tijd weer verdwijnen. Je wil bijvoorbeeld dat je gesprekspartner een bericht maar tijdelijk hoeft te zien omdat het alleen relevant is voor een bepaalde tijd. Hierbij zou je dan kunnen kiezen om in te stellen dat het bericht voor bijvoorbeeld een uur of een dag zichtbaar is. Voor de andere persoon blijft dit echter niet onopgemerkt. Zij zullen kunnen zien dat het gaat om een tijdelijk bericht die weer zal gaan verdwijnen. Ook zullen screenshots natuurlijk niet opgewassen zijn tegen deze functie.

Wanneer zou je deze functie gebruiken?

Je vraagt je misschien af wanneer je deze functie misschien handig kan gebruiken. Bij het sturen van pikante foto’s, bij sexting of als je iets persoonlijks vertelt zou deze functie mogelijk goed van pas kunnen komen. De functie is echter nog niet beschikbaar. Het is ook nog niet bekend wanneer jij het precies kan gaan gebruiken. We weten alleen dat het een functie is waar we in de toekomst gebruik van kunnen maken.