Het luxe appartement van Wesley Sneijder

Wesley Sneijder is een echte Utrechter en in zijn jeugd groeide hij op in de wijk Ondiep. Nu hij ouder en rijker is, heeft hij een prachtig penthouse naast het stadion van FC Utrecht. Ondanks dat hij zelf nooit uit is gekomen voor de grootste voetbalclub van Utrecht, heeft de club wel een plek in zijn hart.

Hij heeft er nog een hele tijd over nagedacht om terug te keren in het voetbal om alsnog voor de club te spelen waar hij al sinds kleins af aan fan van is, maar helaas liep dat plan op niks uit. Gelukkig hoeft hij met het uitzicht die het appartement hem biedt geen enkele thuiswedstrijd te missen.

Zie de video hieronder voor een kleine rondleiding in het appartement:

 

Een van de opvallendste kenmerken van deze woning is het reusachtige balkon. Deze biedt hem een mooi uitzicht over de weilanden en natuurlijk het stadion van de Domstedelingen. Het appartement van de sportman beschikt ook over een ondergrondse garage waar Wesley Sneijder zijn grote auto kan parkeren. Ook is er een fitnessruimte waarmee de voormalig nummer 10, zichzelf fit en sterk kan houden. Aan het uiterlijk van Wes te zien, heeft hij hier niet heel veel gebruik van gemaakt na zijn carrière als profvoetballer. Daarnaast is er ook een sauna in het gebouw, voor wanneer hij na het sporten nog even lekker wil ontspannen.

Dat Wesley dus een aardig zakcentje heeft verdiend, dat kan je ook wel zijn aan zijn absurd luxe villa op Ibiza.