Welke vaardigheden vinden vrouwen aantrekkelijk bij een man?

Uit het onderzoek zijn 20 kenmerken gekomen die vrouwen aantrekkelijk vinden in de perfecte man. Ze zijn onderverdeeld in karaktereigenschappen, persoonlijkheidseigenschappen, praktische vaardigheden en fysieke eigenschappen. Wij hebben de 5 praktische vaardigheden die vrouwen het aantrekkelijkst vinden op een rijtje gezet.

 

1. Luisteren

Luisteren had een uitkomst van 53%. Vrouwen vinden dat je luistert dus ontzettend belangrijk. Waarschijnlijk doe je weleens alsof je luistert, maar ben je bezig met compleet andere dingen. Een vrouw voelt dat aan en heeft het echt wel door wanneer jij onoplettend voor je uit staart. Zorg ervoor dat je je aandacht erbij houdt. Iedereen wil gehoord worden toch?

welk gedrag aantrekkelijk

Een tip om haar daadwerkelijk te laten weten dat je luistert: stel vragen waarbij jij haar woorden herhaalt. Zo ga je niet alleen dieper op haar gevoel in, maar laat je blijken dat je daadwerkelijk een luisterend oor bent.

2. Romantiek

Vrouwen verlangen naar romantiek. Mensen werken hard en zijn moe aan het eind van de dag. Het wederzijds verlangen naar liefde en romantiek in de vorm van knuffelen, goede gesprekken, affectie of intimiteit is belangrijk voor de jullie band. Laat ook eens je romantische kant zien.

Lees ook wat vrouwen romantisch vinden.

3. Goed zijn in bed

Vrouwen vinden het dus belangrijk dat je goed bent in bed, maar voor iedereen is dat begrip anders. Jullie moeten in het begin waarschijnlijk aan elkaar wennen en uitvinden wat ieder fijn vindt.

4. Koken en schoonmaken

Je komt thuis van een lange werkdag. Het huis is volledig schoongemaakt en het eten staat klaar. Hoe fijn is dat? Vrouwen vinden het ook ontzettend aantrekkelijk als je goed kan koken of überhaupt kookt. Als het huis daarbij ook nog is schoongemaakt, kan haar dag niet meer stuk.

welke vaardigheden vinden vrouwen aantrekkelijk

5. Potentiële inkomsten

De inkomsten stond ook in de top 5 van welke praktische vaardigheden vrouwen het meest aantrekkelijk vinden. Het verschilt natuurlijk per vrouw. Voor de één is het wel belangrijk en voor de ander totaal niet. Echter dien je wel voor jezelf en voor haar – hoe ouderwets dit ook mag klinken – te kunnen zorgen.

De praktische vaardigheden heb je nu wel te pakken. Vrouwen onthullen: met deze kledingtips wordt een man woest aantrekkelijk.