Gal Gadot is een van de mooiste vrouwen ter wereld

Gal Gadot heeft het helemaal gemaakt. Ze heeft een gigantisch aantal volgers op Instagram van 78,8 miljoen en speelt in de grootste Hollywood-films. Je kunt haar bijvoorbeeld kennen als Wonder Woman en ook de Netflix-film Red Notice met Ryan Reynolds en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Hierin trekt zij volop de aandacht met haar prachtige looks. Ook haar topless foto die ze onlangs deelde is een goed voorbeeld van haar schoonheid.

Gal Gadot is al jarenlang bezig. In 2004 werd ze nog verkozen tot Miss Israël en hierna was ze zelfs een tijdje werkzaam in het Israëlische leger als fitnesscoach. Hierna ging de focus weer op haar modellenwerk en ze deed shoots voor merken zoals Jaguar, Gucci en Huawei. Daarnaast was ze te zien op de covers van bladen zoals FHM, Glamour, New York Post en Cosmopolitan.

Uiteindelijk zou haar acteertalent haar de meeste faam brengen. Zo is natuurlijk bekend als Wonder Woman uit de nieuwe Justice League-films van Zack Snyder. Ook was ze recent nog te zien in Death on the Nile, dit was een verhaal over een moordmysterie. Bovendien komt er nog een derde film aan van Wonder Woman.

Lees ook: Gal Gadot viert jubileum in haar Wonder Woman-pakje