Welke spieren vinden vrouwen mooi bij mannen?

Bepaalde spiergroepen mogen zich verheugen op de warme belangstelling van bijna elke vrouw. Wil je als man je kansen op een spannende date vergroten, dan is het dus zaak om behalve een leuke kop, ook een aantrekkelijk lichaam te hebben.

Dus wil jij met je fysiek ook indruk maken op een vrouw? Besteed dan vooral aandacht op de onderstaande spieren tijdens jouw trainingen. Succes, adonis!

1. Rugspieren

Een beetje goed gevormd mannenlichaam heeft een in oog vallend detail: een mooie, gespierde rug. Dat wil niet zeggen dat het wijde V-vorm heeft, maar duidelijke zichtbare rugspieren hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op het grootse deel van de vrouwen.

huge rugpijn

2. Billen

Net zoals jij let op het achterwerk van een vrouw, zo let ook de vrouw op jouw bilpartij. Stevige, gespierde billen, daar wordt menig vrouw wild van, dus zit er maar een ding op: trainen tot jouw kontje het lekkerste van heel de wereld is.

3. Schouders

Sterke en dus brede schouders staan net als een goed ontwikkelde rug, symbool voor kracht en vitaliteit. Niet zo heel vreemd dat dit de fysieke eigenschappen zijn waar een vrouw op let. Een stel goed ontwikkelde schouders geeft de vrouw daarom al snel een idee wat voor lichaam ze mogelijk in bed kan aantreffen.

welke spieren vinden vrouwen mooi

4. Benen

Voor de vrouw is er weinig wat aantrekkelijker is dan stevige, gespierde mannenbenen. Ze kijken er graag naar en als ze even de kans krijgen zullen ze je benen willen aanraken om even je spieren te checken. Zorg er dus voor dat squatten een vast onderdeel is van je fitness routine.

5. Buikspieren

Deze mag je zeker niet vergeten. Een sixpack is nog altijd nummer 1 voor veel vrouwen. De adonisbelt is daarnaast een goede tweede. Beschik je over beiden, dan heb je weinig woorden nodig om haar helemaal in te palmen.