De mooiste lingerie volgens mannen

We zien toch liever vrouwen in lingerie dan mannen in lingerie. Eerlijk is eerlijk. Vrouwen in de meest sexy lingerie zijn toch meer onweerstaanbaar dan vrouwen in oma-ondergoed. Echter hoeft een slechte lingeriekeuze er niet voor te zorgen dat we een vrouw direct onaantrekkelijk vinden.

Zo stelt ook dit onderzoek onder 2700 mannen. Hen werd een aantal vragen gesteld over hun lingerie voorkeuren. Maar liefst 92% van de mannen zeiden dat het geen afknapper was als de vrouw niet de lingerie aan had die zij het liefst zouden willen zien. Gelukkig zijn we toch niet zo oppervlakkig mannen. Zou je toch liever je vriendin weer een keer in lekker lingerie willen zien? Wij hebben wel enkele tips om je partner weer in sexy lingerie te krijgen.

 

Mooiste vrouwen in lingerie

Maar wat zeiden die mannen dan? Wat is volgens hen de meest sexy lingerie? Het komt misschien niet als een verrassing, maar de string en de push-up beha stonden bovenaan. De bralette bh en de hipster onderbroek waren een goede tweede en stond niet ver eronder.

Er werd ook gevraagd wat mannen nou van push-up bh’s vinden. Een overweldigende 49% zei dat ze ervan houden, ondanks dat het nep is. Eens? 31% had er geen sterke gevoelens bij. De inschatting van hoeveel een bralette bh kost, was echter niet zo sterk bij de mannen. Bij het onderzoek over de voorkeur van lingerie dacht de meerderheid dat het 68 dollar zou zijn, alleen de betreffende bh was 250 dollar. Oordelen over wat we leuk vinden kunnen we wel, alleen inschatten hoeveel de dames kwijt zijn aan al die sexy lingerie ging iets minder goed.

 

Wil je nu toch graag even zien hoe de meest sexy lingerie bij een pracht vrouw staat? Check dan ons favoriete lingeriemodel.