Loopt jouw vriendin in huidkleurige lingerie en vraag jij je af hoe je jouw vriendin in een sexy setje weet te krijgen? Dan is dit artikel aan jou gericht.

Zo krijg je jouw meisje uit huidkleurig ondergoed en in sexy lingerie

Een mooie zwarte string of slip kan wonderen doen voor jullie relatie. Het blijkt zelfs dat lingerie één van de vijf geheimen is van koppels die in een langdurige relatie nog steeds goede seks hebben. Jouw vriendin heeft enkel een vriendelijke reminder nodig dat jij nog steeds van haar ondeugende kant houdt.

sexy lingerie vriendin partner man man

Vertel haar vervolgens dat je wat meer schattige slipjes voor haar wilt gaan kopen. Maak een middag vrij en zorg dat je deze volledig in het teken van jouw vriendin zet – ga lunchen, neem een massage en neem haar uiteindelijk mee naar een lingerie boutique. Wanneer ze volledig ontspannen en uitgerust is zal ze sneller een sexy setje aanschaffen.

Wat je absoluut niet moet doen is haar volledig onverwachts een box van Victoria’s Secret onder de neus schuiven. Het probleem met dit soort cadeaus zit hem in de maat. Wanneer het niet perfect aansluit, dan zul jij de avond alleen slapen en kun je nieuwe lingerie wel vergeten.

Afgelopen jaar ontstond de trend voor vrouwen om lingerie naar festivals aan te doen. Nu lijkt het erop dat deze trend zich langzamerhand naar de casual friday op het werk verplaatst. Zie jij jouw collega’s al rondlopen in deze sexy lingerie?