Mannen en lingerie, eh..

Het is natuurlijk ieders persoonlijke smaak, maar ik kan niet ontkennen dat het nogal een niet te missen uitwerking heeft op m’n netvlies: een mannenlichaam gehuld in lingerie. We kijken graag naar een sexy setje wanneer de annual Victoria’s Secret show weer z’n opwachting maakt, maar dit is toch iets minder makkelijk te behappen. Ja, toen Jambers nog z’n wekelijkse televisiemoment had, werden we al geconfronteerd met de minder ‘gebruikelijke’ geneugten des levens. Daar hoorden mannen in vrouwenlingerie ook bij. Nu lijkt het echter serieuzer dan ooit te zijn.

Het lingeriemerk Hommemystere maakt al sinds 2009 lingerie, nachthemden en bikini’s voor het individu met een jongeheer in de broek. Het lijkt een dingetje te zijn, want uit reviews op de website blijkt dat menig man zeer tevreden is over z’n aangekochte product – en daarmee ook de vrouw. Zo zegt de een: ‘Simply the best, my woman and I Love it. Good quality’ en de ander ‘Wraps nicely around the entire bottom’. Ik gok dat we hieruit kunnen opmaken dat er wel degelijk mannen zijn die dit een ongekend goed initiatief vinden. Het blijft een frons waardig – op z’n minst.

hommemystere lingerie mannenlingerie ondergoed MAN MAN

Sommige dingen zijn goed zoals ze zijn zou je zeggen

Noem ons ouderwets, maar een beetje boxershort zit best prima toch? Bovendien is het allemaal leuk en aardig, maar los van een bierbuikje links en rechts hebben wij mannen weinig rondingen om enorm sexy op een bedje van sla en cherrytomaatjes te showen aan onze partner. Of is dit heel prehistorisch? Hoe dan ook, het blijft een verhaal waar we op z’n minst even aan moeten wennen – om op subtiele wijze dit bijzondere topic af te sluiten. Uiteraard moeten we er wel aan toevoegen dat iedereen lekker moet doen wat ‘ie zelf fijn vindt. Het is voor ons gewoon even wennen dat de man straks z’n setjes ruilt met z’n vriendin. Een bijzondere gewaarwording.

Al met al zien wij het liefste mooie vrouwen in lingerie. En dan denken wij niet dat we de enigen zijn.