Ongeacht wat alle mannen zeggen over seks, er zijn een heleboel foute gedachten over dit onderwerp. De grootste misvattingen beginnen bij jezelf. Wij zetten ze even op een rijtje, zodat jij je seksleven weer een flinke boost kan geven.

Size does matter

Nee, het maakt niet uit of jij een anaconda in je broek hebt zitten. Veel mannen krijgen van deze misvatting zelfrespect en zelfvertrouwen, maar dat is niet nodig. Het is niet nodig om te compenseren. Een grote penis voor is echt niet alles. De meeste zenuwen van de vagina zijn geplaatst aan de buitenkant. Hierdoor hoef je geen grote penis te hebben om dit te activeren. Het ligt natuurlijk ook deels aan de vrouw. Voor elke vrouw is er een penis te groot, te klein of juist. Elke penisgrootte heeft voor- en nadelen, dus ‘size doesn’t matter’.

Mocht het toch echt tussen je oren zitten. Dan kan je nog altijd deze standjes voor kleingeschapen mannen in je achterhoofd houden.

Anale bevrediging is voor homoseksuelen

Op een of andere manier staat het bij veel mensen vast dat een anale bevrediging van een man meteen wordt gekoppeld aan homoseksuelen. Veel mensen genieten van anale penetratie, zo ook hetero mannen en vrouwen. Mannen hebben net als vrouwen een G-spot. Dit kan een verborgen schat zijn voor elke man die dit nog niet heeft ontdekt. Hier de handleiding over anale seks. Hoe, wat en waar?

Voorspel is niet zo belangrijk

Seks is meer dan alleen de penetratie. Net als de erectie heeft de clitoris van de vrouw een trigger nodig om volledig opgewonden te raken. Geef dus van de voren genoeg aandacht aan de clitoris tijdens het voorspel, voordat je naar binnen dringt. Richt je op je partner en kom erachter waar ze geraakt willen worden, de seks wordt dan ineens stukken leuker.

Misvatting seks MAN MAN

Seksspeeltjes zullen je in bed vervangen

Hoewel de meeste vrouwen al voor seksspeeltjes zijn, ligt dit bij de mannen toch wat anders. Het is best een taboe onder de mannen, terwijl er veel stiekem wel nieuwsgierig naar zijn.  Als je niet veel ervaring hebt met het spelen van seksspeeltjes, kan dit je trots in het begin een beetje verwonden. Maar als jij je partner krachtige orgasmes kunt geven door een speeltje te gebruiken, wordt het een stuk warmer dan dat je het op eigen kracht worstelt. Neem een kijkje op EasyToys en misschien zit er wel wat voor jou tussen. If u can’t beat them, join them. 

Goede seks duurt lang

De meeste jongens geven er de voorkeur aan om niet te snel klaar te komen. Dit is één van de grootste misvattingen en kan leiden tot angst en teleurstelling in jezelf. Een sekspartij duurt echt geen 25 minuten. De gemiddelde penis-in-vagina-sessie duurt tussen de 2 en 7 minuten. Maak je niet zo druk om wat je ziet op tv of internet. Misschien heeft je partner helemaal geen behoefte aan lange seks. Het beste is om goed met elkaar te overleggen. Duidelijkheid onder de lakens is het beste wat er is. Wees niet bang om vragen te stellen, de vrouwen zullen dit alleen maar op prijs stellen.