Een horror serie, voor de échte liefhebber

Chambers is een serie voor de echte horror liefhebber. Helaas kunnen we (nog) geen trailer met jullie delen, maar er zijn wel al details bekend over deze horror serie. Het eerste seizoen zal 10 afleveringen van één uur bevatten en heeft als kijkwijzer 16+ staan. Alle tien de afleveringen zullen in een keer online komen te staan. Je hebt dus vanaf 26 april een hele reeks afleveringen die je kan checken.

Uma Thurman, die de hoofdrol vertolkt, is bekend van enkele hits als de Kill Bill-trilogie en Pulp Fiction. Voor Uma is het de eerste keer dat ze een serie maakt in samenwerking met de streaminggigant. Acteur Tony Goldwyn, die de man van Uma vertolkt in de serie, is voornamelijk bekend van Scandal, Divergent en als de Engelse stem van Disney-klassieker Tarzan. De andere jonge acteurs hebben met deze serie een eerste grote release te pakken.

Chambers

In de bovennatuurlijke nieuwe horror serie, worden de hoofdrollen dus vertolkt door Uma thurman en Tony Goldwyn. De serie draait om Nancy Lefevre. Haar dochter Becky is op jongere leeftijd komen te overlijden, maar dit is onder dubieuze omstandigheden gebeurd. Het hart van Becky wordt getransplanteerd in het lichaam van een hartpatiënt genaamd Sasha. Voor Sasha betekent dit meer dan vooraf gedacht werd. Sasha krijgt namelijk nieuwe karaktereigenschappen, deze nieuwe eigenschappen zorgen ervoor dat zij iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Nadat Sasha uiteindelijk contact legt met Nancy, blijkt Becky toch minder dood dan eerst gedacht werd.

Chambers MAN MAN

Helaas moeten wij nog even geduld hebben, maar wij zijn benieuwd. In de tussentijd moet jij je wel tot die tijd kunnen vermaken, daarom selecteerde wij enkele topseries en films die meer dan de moeite waard zijn om eens te bekijken. Tot 26 april is er dus genoeg Netflix & Chill mogelijk.