Dark

Een serie die de titel Dark draagt kan bijna niet draaien om de bloemetjes en de bijtjes – dat is dus ook niet zo. In Dark gaat het om de vermissing van twee jongetjes in een sober, duister Duits dorpje. Uiteraard gaan verschillende mensen in het dorp op zoek naar de twee jongens, maar dit brengt de nodige ellende met zich mee.

Gaandeweg het verhaal wordt duidelijk dat vier families onderlinge banden hebben die de serie een duister karakter meegeven. Hoe meer er bekend wordt in het verhaal, hoe meer duisternis zich ontvouwt over het kleine Duitse dorpje. Een serie die wat ons betreft alle potentie heeft om een topper te worden. Niet zozeer vanwege de acteurs, maar des te meer vanwege het verhaal.

Voor nu zullen we het dus nog even met de trailer moeten doen, maar vanaf 1 december zal de serie te zien zijn op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, van ieder een uur. Er zal dus genoeg te zien zijn in de maand december.

Dark Netflix horrorserie MAN-MAN Dark Netflix horrorserie MAN-MAN 2 Dark Netflix horrorserie MAN-MAN 3 Dark Netflix horrorserie MAN-MAN 4