Van schulden naar succes

Conor McGregor heeft lang en hard moeten werken om te komen waar hij nu is. Tuurlijk, hij mag niet klagen en zijn bankrekening zal vast bovengemiddeld goed gevuld zijn, maar dat was niet altijd zo. In de film is duidelijk te zien hoe hij in ’t begin van z’n carrière de nodige tegenslagen heeft gekend. Voornamelijk op financieel gebied.

In de film wordt duidelijk hoe de Ier van een kamer in z’n ouderlijk huis in Dublin langzaam naar een luxe leven op superjachten ging. Het is vaak gezegd door mensen in de industrie en critici in de sportwereld, maar de film bevestigd het: McGregor heeft UFC eigenhandig naar een hoger plan getild. Een metamorfose voor zowel de vechtersbaas als de sport die duidelijk in beeld wordt gebracht door Conor McGregor: Notorious. 

conor mcgregor notorious film MAN-MAN 4

In 2018 te zien

Opmerkelijk aan deze film is de wijze waarop deze gereleased wordt. Het zal namelijk zo zijn dat de film op 1 november uitkomt in Ierland en de UK. Daarna zijn de Verenigde Staten en Canada aan de beurt op 8 november, om af te sluiten met Australië en Nieuw-Zeeland op 9 november. De film lanceert dus in maar liefst zes landen de eerste week van november, maar daarna blijft het stil. De rest van de wereld zal moeten wachten tot 2018 om de film te zien. Iets waar we best wel van balen, wij kunnen niet wachten op dit kijkje in de keuken.

Saillant detail: volgens de officiële gegevens zal Arnold Schwarzenegger ook zijn opwachting maken in de film. Eerlijk is eerlijk, daar kunnen we toch ook wel een klein beetje blij van worden. Het is tenslotte Arnie, dat is niet zomaar iemand.

conor mcgregor notorious film MAN-MAN

Wanneer zien we McGregor weer in de Octagon

Wat betreft de vechtcarrière van McGregor, een duidelijk vervolg is er nog niet. Er doemen links en rechts wat namen op van potentiële tegenstanders, waarvan Nate Diaz toch wel een van de meest spraakmakende is. Het zou betekenen dat McGregor en Diaz hun trilogie besluiten en er dus eindelijk een winnaar zal zijn. Een rematch met Floyd Mayweather zou ook nog een mogelijkheid kunnen zijn, al kunnen we begrijpen dat Floyd tevreden is met het symbolische 50-0 op z’n CV.