Waterpretpark kopen

Heb je altijd al gedroomd van een waterpretpark in je achtertuin, dan is nu je kans. Voor iedereen met een liefde voor waterpretparken komt AliExpress met een deal voor maar 350 euro. Stel het je eens voor: het is zomer, de kids zijn al heel de dag om je heen aan het springen en eindelijk kun je ze even laten afkoelen in je eigen zwembad. Eindelijk wat rust aan je kop, of je gaat lekker met ze mee zwemmen.Wij hopen wel dat je een flinke vriendengroep hebt, want dit zwemparadijs is een flinke taak om op te zetten. zwembad

Zelfs om je echt te motiveren om onmiddellijk tot kopen over te gaan, krijg je nog eens 3% korting. Dat is alweer 10 euro bespaard. Ontzettend vrijgevig van de verkoper dus. Er is natuurlijk wel altijd een ‘maar’: de bezorgkosten bedragen zo’n 50.000 euro; dus bestel hem niet direct zonder na te denken bij AliExpress. Dit is gelukkig wel inclusief de glijbanen.

Koop je liever een goedkope opblaasbare jacuzzi?

Indien de verzendkosten iets te hoog zijn dan kan je natuurlijk nog steeds een goedkope opblaasbare jacuzzi  kopen. Het onderstaande parkje is zowaar nog veel goedkoper en het beste nieuws van allemaal: het past gemakkelijk in elke achtertuin.

Zelf een zwembad in je achtertuin bouwen

Nicole uit Duivendrecht heeft in haar tuin zelf een zwembad gebouwd.  Ze bewijst dat je je vrije tijd tijdens de coronacrisis goed kunt gebruiken. Zij is niet bij de pakken neer gaan zitten en laat zien dat je je niet hoeft te vervelen.  Dit heeft ze gedaan met de hulp van haar man en haar kinderen. Het hele proces van het bouwen heeft ze op youtube gezet. In dertien verschillende afleveringen maakt ze het hele zwembad. Zo weet je goed wat jou te wachten staat als je besluit ook een zwembad in je tuin te bouwen. Je kunt hier zien hoe Nicole zelf een zwembad kan bouwen.